Külső HDD-t nem ismeri fel a gép. Nincs fájlrendszer és betűjel. Formázni kell? Hogyan?
Sziasztok! Bevallom, abszolút nem értek a számítógépekhez, ezért kérem a segítségeteket! Vettem egy külső HDD-t (WD Elements Portable 750GB), és naivan azt hittem, hogy ezek is használatra kész állapotban vannak. A gép viszont nem ismeri fel. (Sajnos régi gépem van WinXP-vel, ezért is szerettem volna lementeni róla az adatokat.) Odáig eljutottam, hogy Sajátgép/Lemezkezelés, ahol látom is az eszközt. Az alábbi adatokat írja ki:
Kötet: (nincs betűjel), Elrendezés: Partíció, Típus: Alapvető, Fájlrendszer: (nincs), Állapot: Kifogástalan (GPT-védőpartíció). Innen hogyan tovább? Mit kell tennem, hogy használni tudjam?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki szán rá időt, és segít nekem! :)
Alapvetőleg pedig szokott lenni rajta minden de így sincs veszve semmi, formázd meg nyugodtan.
Köszi a leírást, de nem igazán tudom, hogyan kezdhetnék neki, mert jobb klikkre semmilyen lehetőséget nem ajánl fel (lásd kép).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!