Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Teljesen új pc, első indításán...

Teljesen új pc, első indításánál miért nincs kép?

Figyelt kérdés

AMD FX 6300

Asrock 980DE3/U3S3 r2.0

Chieftec ECO 600W GPE-600S

Gigabyte R7 360 OC 2GB

Kingston 8GB DDR3 1600 MHz

Western Digital 1TB (HDD)

Adata 120GB Premier SP550

teljesen új alkatrészek ma jöttek meg, összerkaás után bekapcsoltam ventik mennek power led világit de a monitorom azt írja hogy nincs jel... valaki valami tipp? (LG 24MP58VQ-P IPS monitor hdmi vel csatlakoztatva)

2016. szept. 23. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamit nem vagy nem jól kötöttél össze.

Próbáld meg azt, hogy ram ki, tedd egy másik helyre.

Nem esett róla szó, de remélem két modulból áll az a 8GB-tyi memória. Ebben az esetben is cserélgesd őket.

Különben ez az egész összeállítás szar.

Halott AM3+ foglalatú alaplap mellé egy szörnyű ár-érték arányú processzor. Sokkal jobban jártál volna egy FM2+ lappal és egy Athlon x4 860K-val.

A videó kártya helyett is végeztél volna RX-et.

Intel és NVida oldalról nem is beszélve... Egy 6. Generációs i3 és egy GTX 1060 vagy a 960.

2016. szept. 23. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

SSD-t is felesleges volt venni, helyette a fontosabb hardverekre kellett volna költeni vagyis a hangsúly fektetni.

Tápból sem kellett volna ekkora teljesítményű.

2016. szept. 23. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:
minden jól van össze kötve... működik is... a monitor volt a ludas.... teszteltem laptopon hdmi-n keresztül nem ad képet a monitor, most dvi-d-sub átalakítóval van kép... Kérdés v 2.0: pendrive ről szeretném telepíteni a windows-t power iso val írtam ki egy 8 gb os kingson pendrive ra a windows 10 et, de egyszerűen nincs ott a boot menüben... mi a megoldás?
2016. szept. 24. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenni kell a biosban boot sorrendnek, vagy külön boot menünek is, ami nálam az F12, ha a pendriveot kiválasztod akkor sem bootol a telepítő?

Poweriso helyett Rufus-sal csináld ha egyik esetben sem működik a boot vele. De ebből sem a legújabbat Töltsd majd le.

D-sub-on nagyon rossz lesz a kép minőség, szóval ez egy fél megoldás mivel azon csak analóg jel megy.

Egy IPS monitoron amin van HDMI azon lenni kell DVI-nak is vagy dispalyportnak. Több lehetőség is van, egyiken sincs kép?

2016. szept. 24. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
dvi kábel hiányában ezt nem tudom kipróbálni, és én voltam a hülye mert az usb 3.0 hoz driver kell én meg abba dugtam a pendrive ot ezért nem találta
2016. szept. 24. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!