Mit cseréljek első ként a gépbe?
Proci AMD fx 6350
VGA GIGABYTE Radeon R9 270 OC 2GB
RAM 8GB 1600 MHz
Szépen futnak rajta a új játékok is csak nem full grafikán ezért fejlesztenék rajta
VGA-t 8gb-os RX470-re.
Alaplap/CPU/RAM cserével várd meg az év végét, mivel AMD Zen megjelenése remélhetőleg normalizálja az árakat.
A magasabb részletességhez nem kell jobb CPU, csak erősebb videokártya.
FX6350 elboldogul minden játékkal jelenleg.
Jó, a 380-hoz még elég lesz, csak akkor ne a full grafikát emlegesd, mert az se elég hozzá, főleg hogy gyengébb mint egy 970.
BTW
Én most már 1060-al tolom, és háááát, egy ACIV:BF még mindig csak épp, hogy 50-60 FPS-el megy FHD-ban ultrán, de még mindig jobb mint a 7970-el ami FHD-ban magas beállítással se tudta a 30 FPS-t... ultrán meg 20 alatt voltam vele...
Csak hogy érezd a lényeget.
Ha képen sem láttál fx procit miért okoskodsz? Egyébként úgy rémlik, hogy pár hete még 1440p s kártyának tituláltad a 7970 et(azt hiszem épp el akartad adni :D ), most meg már 1080p re is kevés lett? Plusz rajtad kívül senki sem emlegetett "full grafikát".
Kártyát cserélj először, a 470 8gb jó választás lenne(de szerintem várj vele egy kicsit, lesz ez még olcsóbb is). Másik fx procira már ne cserélj, nem éreznél érdemi különbséget játékok alatt, ha nem akarsz várni akkor vegyél egy i5 öt, ha úgy érzed, hogy ráér még akkor fél éven belül itt a Zen.
Ha ismernéd AC 4-et lehet te se kezdenél el okoskodni... -.-
Evolve 1440p ultrán 70 FPS-el ment, Furmark teszten 1440p 2x élsimítás 35 FPS, GTA 5 FHD-ban magas beállításokkal épp hogy 50 FPS-t köhög ki...
"rajtad kívül senki sem emlegetett "full grafikát".
"csak nem full grafikán ezért fejlesztenék rajta" - Akkor ez mi a gyászos tököm izzadsága?
1440p-s kártyának meg nem tituláltam... csak tudod mi a gyászon isten szarján használjam mikor erre képes a monitor...?
Komolyan mondom bakker... most már elmegyek eszek egyet a mai napra hogy este a WC-n kifejezzem a véleményem a mai napról ismételten...
1440p-s VGA-nak a GTX 980/GTX 1060/R9 390X/RX 480-at tartom...
Egyébként meg ha annyira tudod, hogy az FX 6300/6350 bottleneck nélkül el van egy olyan kártyával amit a kérdező fogalmazási problémák miatt úgy határozott meg, hogy "full" akkor miért van az, hogy a gyakorlatban ez mégse így van...?
Példa egy gyerek asszem a kiemelt kérdéseknél...
Húzni akarja az FX6300-at mert bottleneckel a GTX 970 mellett is...
---------
R9 380 viszont elég hozzá, és még jó is lesz, újabbak közül meg a 470 és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!