Mit cseréljek rajta? Most vettem 130 ért első autonak egy
1993 as suzuki swift-et 365. 000-ret futott
Figyelt kérdés
nemfüstöl jol indul jol megy kb 3 évre tervezek vele és 50-ezret kell kibirnija eddig felujitva nemvolt szerintetek elmegy 415 ezret felujitás nélkül? Vagy felkéne ujitatni a mociját? Kb menyibe kerülne?
2011. máj. 12. 12:18
1/8 anonim válasza:
Olajcsere, vezérműszíj csere nem ártana ha nem volt mostanában megejtve. Esetleg érdeklődj egy márkaszervízben, hangsúlyozom, érdeklődj, mert a végén még rádbeszélnek mindent...
2011. máj. 12. 12:26
2/8 anonim válasza:
Cserélj vezérműszíjat, gyertyákat, légszűrőt, olajat, olajszűrőt. Ezeket mindenképp érdemes. (1gyertya 700Ft, légszűrő is kb ennyi, meg olajszűrő is)
2011. máj. 12. 12:27
3/8 anonim válasza:
Még simán kikéne bírnia. Csak ne öld a gépet. És ekkor fogja bírni. Most cserélj benne olajat szűrőket és nézesd meg a vezérműszijjat.
Nyűgd egészséggel.
2011. máj. 12. 12:29
4/8 Főzős Laci válasza:
Jók az előző válaszok. Én viszont még azt javallanám,hogy nézesd át egy tisztességes,jó nevű szerelővel:Ő meg fogja mondani,hogy mit kell,és mit nem kell cserélni!
2011. máj. 12. 12:35
5/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen kocsink van. 1.5éve van nálunk és eddig csak a vizpumpa romlott el. Szerelő mondta hogy vezérműszíj csere esetén érdemes cserélni vízpumpát is valószinű hogy ez a mi esetünkben nem történt meg és ezért romlott el. De ezen kívül más baja nem volt.Ez 17e-be került. És ahogy elöttem leírták olaj, szürök , gyergya cserét érdemes rajta végrehajtani és akkro valószinű hogy egy jó ideig nem lesz vele probléma.
2011. máj. 12. 14:30
6/8 anonim válasza:
Azokat, amiket az előttem szólók is szóltak betűk által.
Én még a seb.váltó olajat is lecseréltetném. Szerintem ezt az autósok 90%-a soha nem cserélteti. Pedig sokba fáj egy váltó javítás / csere. Ha ezek megvannak, és kíméletesen hajtasz vele, a világból ki fog vinni. Bárhogy fikázzák a kinézete, egyszerűsége miatt, nekem más autó nem kellene ('96-osom van). Pont az egyszerűsége, "fapadossága" miatt szeretem. Nincs benne egyetlen felesleges, hibaforrást jelentő buzgera kütyü!
2011. máj. 12. 15:39
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom a sebesség váltóba nem kell olajat cserélni. Amit beletöltenek a váltó végéig jó, azt nem kell.
viszont máshol ajánlatos
2011. máj. 12. 22:08
8/8 anonim válasza:
Igen, így gondolkodik a legtöbb autós. Hogy az a váltó végéig jó... Aztán egyszercsak ráfutnak egy 200ezres javításra. A szervízkönyvben le van rajzolva, hogy hány km-enként ajánlatos cserélni. A swiftnél 80ezrenként ajánlja a gépkönyv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!