Szerelés után nem ad képet a gép. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ventik, merevlemezek felpörögnek. Eddig nem volt baja, ma raktam bele másik merevlemezt és optikai meghajtót. Máshoz egyáltalán nem is nyúltam! Ezután már nem adott képet. Most másik gépben teszteltem a meghajtókat, és működik minden. A VGA is működik itt. Mi történhetett vajon? (Gigabyte 970a-ds3 lapom van.)2016. szept. 23. 19:27
1/5 egybaba válasza:
Elképzelhető hogy videókártya csere előtt le kell tiltani a régi videókártyát majd leállítás Aztán csere után bekapcs és az oprendszer elkezdi keresni az újat. Ha ezt ne mcsinálod meg lehet a régire küld jelet ami miatt nem lesz képed.
2/5 A kérdező kommentje:
Videóokártyát nem cseréltem benne, csak + HDD-t és optikai meghajtót raktam bele. Miután nem adott képet, akkor gondoltam rá, hogy lehet VGA hiba. Kiszedtem, kipróbáltam másik gépben (ahol működött) majd vissza is tettem.
2016. szept. 23. 19:43
3/5 fersk válasza:
A memóriát is 'megpiszkálhatnád', hátha szerelgetés közben érintkezésgond lépett fel.
4/5 anonim válasza:
a rosszul betett vagy épp hibás ram modulok okoznak ilyet sokszor
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem az volt a baj, hogy az elsődleges merevlemezt is kihúztam a sata csatlakozóból, és utána csatlakoztattam a másik lemezzel együtt. CMOS reset megoldotta a hibát! :)
2016. szept. 24. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!