Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális vagy hibás 81 fokos...

Normális vagy hibás 81 fokos játék alatt?

Figyelt kérdés

ez normális vagy hibás új videokártyáról van szó 1 hetes

[link]

#game.amd.r7
2016. szept. 22. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valószínű nem azt látta amit szeretett volna, ezért hagyta figyelmen kívül a válaszaitokat (ami persze utal a gyenge elmére).

Szóval...

Küldd csak vissza, majd mi álljuk a költségeket és ha szeretnéd, tápot is veszünk neked.

2016. szept. 22. 19:59
 12/19 A kérdező kommentje:

Kránitz Ádám nevű felhasználó válasza: hát arra kíváncsi lennék hogy mernéd fejemet a asztalba verni :D

MSI AFTERBURNER használtam

20-40foknál-40%

60foknál- 50%

70 foknál-100% forgás

de nem volt értelme mert 78 fokik ment fel

utána jött a gyári auto fan ugyanaz eredmény mint a MSI AFTERBURNER-el

tápegységet meg nem tudom egyik napról a másikra váltani a videokártya árát 4 hónap alatt jött össze

npower 500 wattos tápegységre pedig eddig nem volt problémám egy gtx 650 oc videokártyát hajtót 1 évig stabilan lelassulás akadás fagy mentesen ha nem volt eddig gondom a tápegységel akkor most egy msi r7 360-al sok lenne

igaz nem ártana tápegységet cserélni de bevált szépen hajtotta a nvidia gtx 650 oc vga kártyát is

csak annyi a kérdésem ,hogy 81 fok játék alatt már lelassulás akadás van jelen ez zavar de nem fagy le ! na akkor most rossz a videokártya vagy sem ? ki kell e cserélteni amit nagyon nem akarok mert lehet 1 honapot kellene várnom a semmiért

2016. szept. 22. 20:16
 13/19 P.O.C. ***** válasza:
68%

"npower 500 wattos tápegységre pedig eddig nem volt problémám ..... bevált szépen hajtotta a nvidia gtx 650 oc vga kártyát is "

Hát ezt a jelenlegit most lehet úgy meghajtja, hogy azt megemlegeti. :D

2016. szept. 22. 20:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Lord Hidan nevű felhasználó válasza:

Teljesen egyetértek veled ez volt az a válasz a kérdésemre amit tudni akartam csak 1 napot várok mert pcx-nek írtam hogy menyire normális msi r7 360 oc vga kártyánál ez a 81 fok és menyi a max melegedése e videokártyának

ám szerintetek mitől melegszik 81 fokra ha gépház oldalát is leveszem aszt vegyétek figyelembe hogy tápegység azért még nem rósz nem kel egyből rá mutogatni

2016. szept. 22. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

Ádám barátunknak megy a szájkarate az interneten - biztos nem 40kg ájfónnal meg vasággyal együtt, félni kell tőle nagyon.

Az addig oké, hogy egy venti van csak rajta, de a fogyasztása nem is indokol igazából többet, ilyen 100W körüli kártyákra ritkán kerül csak több. Ugyanakkor a 81 fok még belefér, nem éppen ideális, de nem aggódnék emiatt.

2016. szept. 22. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:

# 16/16 ment a zöld

driver nélkül 10 perc 100%-al terhelés alatt most

GPU dióda 36 °C (97 °F)

gyári auto GPU 2161 RPM (35%)

2016. szept. 22. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Képzeld, 68 kiló, az ájfónt meg aki oda akarja adni nekem... inkább hozzávágom 2 méterről...

Bár a samu is fos az android miatt, de ugye nem könnyű 1000 féle hardverre optimalizálni 1 szoftvert, míg az ájfón tudja mit tesz bele és ja...

De nyugodjál meg, nem csak itt karatézok, csak látom te nem jársz itt annyit amennyit én szoktam... Csak valahogy már nem röhögni tudok az értetleneken hanem úgy fölbsznk hogy én meg hozzájuk bussnake valamit.

2016. szept. 22. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tarts egy kis szünetet, gondolom nem kényszerítenek arra hogy gyakran látogasd ezt az oldalt.
2016. szept. 22. 21:12
 19/19 anonim ***** válasza:

#18.Teljesen felesleges ilyet írni.Nem ismerjük a másikat,egy anonim oldal.Felhúzni magad meg még inkább...

Amúgy az Android nem fos,ezt biztos állíthatom mert Nexus 5X alatt nincs ami megakasztaná.IOS beton stabil de nagyon zárt így az nálam is fejetős.

Kérdésre:

3K-ért linkeltem egy tápot:

[link]

(cím csalóka!)

De akkor lehet hogy a hűtése a hibás.Beküldheted egy tesztre ott talán kiderítik mi a hiba de az rengeted idő.

2016. szept. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!