Ez az alaplap és memória kompatibilisek lesznek egymással?
Alaplap:
Memória:
Elvileg az alaplap csak2133Mhz-es memóriát támogat viszont ha jól értelmeztem támogatja a 2400Mhz-es memóriákat is csak lebutítja őket 2133Mhz-re. Tudnék venni 2133Mhz-es memóriát is de a 2400Mhz-es csak pár száz forintal kelrül többe és inkább ezt venném ha biztosan menni fog vele a gép.
2400 az OC mód, legtöbb alaplapon ez fel is van tüntetve (tipikusan ilyen pl a 4. genes lapok többsége is, 1333mhz ott is az alap, csak sok tudja az 1600 meg 1866-os OC módot is).
Jelen esetben a 2400-as ramod 2133MHz-en fog menni.
Késleltetés megint olyan, mire kell? játékoknál, 100 óra alatti folyamatos számolásnál/munkánál elhanyagolható.
Szerintem nyugodtan vedd meg a RAM-ot. Én személy szerint nem szeretem a giga alaplapokat, 2 volt, hamar meghalt mind a kettő (pedig nem volt se tuning, semmi, csak gondolt egyet és megadta magát), de ez a te választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!