Alábbi számítógép-részegységek mennyire kompatibilisek egymással? Gépösszerakásban kérnék segítséget?
Szeretnék összerakni egy komplett gépet, ebben tudtok segíteni?
Nem igazán értek hozzá, de web-es összerakóval megpróbáltam egyet, de ez a kompatibilitást nem nézi.
Hangkártya lesz ebben, vagy azt külön kell venni?
Tápegységet tudtok ajánlani, ami nagyon márkás, megbízható és elbírja a konfigot?
Nem játékra kellene, a VGA mindegy milyen legyen.
DDR modulokat kezeli?
Hűtőnek gyári maradhat ha nem olyan hangos?
Az író jó lenne ha Dual layer-es lenne.
Az összeállított konfiguráció:
MSI H170A PC MATE alaplap
30544 Ft
Intel Core i3-6320 processzor
47522 Ft
Kingston 2x4GB 2133MHz DDR4 KVR21N15S8K2/8 memória
10298 Ft
Seagate 1TB SATA3 64MB ST1000VX001 merevlemez
15970 Ft
Zalman Z11 Neo számítógép ház
22936 Ft
Asus BW-12D1S-U/BLK/G/AS dobozos fekete Blu-Ray író
45726 Ft
Teljes konfiguráció ahol kiválasztottam:
I3 alá nem kell ilyen drága lap, merevlemezből inkább egy western digital wd10ezex.
Bluray író mire kell?
Mennyi a keret, és mi a cél a géppel?
170 ezerig el szeretnék menni.
Jó gyors legyen nagymennyiségű szöveg karakterfelismerésénél is, meg nagyon sok alkalmazás fusson lassulás nélkül, nem grafikus alkalmazásokról van szó.
Íróval kapcsolatban még gondolkodom.
Olcsóbb házat és alaplapot, valamint tápot ajánlasz?
Ház:
Ha ragaszkodsz a Z11 Neóhoz, akkor innen vedd: [link] Jóval olcsóbb, csak 1 év garit nem kapsz rá.
Táp: 400 watt elég.
Ezekből válassz:
XFX TS
Be Quiet System Power S7
Corsair CX
Super Flower Bronze
Seasonic Eco, S12II
Antec Basiq
Sharkoon WPM
FSP Hexa+
Lap: Ha megelégszel a belépőszintű chipsettel, a legolcsóbb 16-17 H110-est vedd, ami DDR4-et támogat. (Pl: MSI H110M PRO-D, GIGABYTE GA-H110M-S2H) Ennél jobb a B150, ebből 20k-tól felfelé vannak (pl. GIGABYTE GA-B150M-DS3H, ATX: MSI B150 PC Mate stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!