Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 4460 és GTX950 alapú...

Tomivo kérdése:

I5 4460 és GTX950 alapú setupot kibővíteni, többi hardvert belerakni?

Figyelt kérdés
Igazából úgy kéne kibővíteni, hogy csatlakozó felületek, csatolókábelek, illetve hardverek passzoljanak egymáshoz. Tehát mondanotok kéne ugye alaplapot, memóriát, merevlemezt, tápegységet, mindent ami egy működő géphez kell. Ne legyen drága, 150.000 környékén mozogjon, annál feljebb ne, ha lehet. Ócska se legyen, főként gamer célnak kéne megfelelnie. Kb. 2 évre kellene nekem ez a gép. Viszont tényleg passzoljon minden hardver egymáshoz, és működjön rendesen, tegyen nekem eleget gamer célra. Az i5 4460 és GTX 950 tudom mit tud max kihozni, 30 fpssel visz mindent, de magas és ultra beállításokon. Én mediumot használnék majd, esetleg magast. A megoldó jutalomban részesül! Válaszokat előre is köszönöm, a pénzlimitet és az ócskaságot ne felejtsétek el kérlek, gamer célra kell, és minden passzoljon egymással!

2016. szept. 22. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:

MSI H81M-E33 12k

i5-4460 50k

Palit GeForce GTX 950 StormX 2GB 43k

8GB DDR3 10-11k

WD EZEX 1TB 14k

XFX TS 430W 13k

Zalman ZM-T3 7k

Viszont a helyedben RX 460-at vennék, amit olcsóbban megkapsz, viszont fejlettebb, és erősebb.

A processzort pedig hardverapróról venném inkább, ugyanis az új árához képest 10-12 ezer forinttal olcsóbb, és a CPU-k nem szoktak tönkremenni.

2016. szept. 22. 01:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól értem a kérdésedet, hogy a videokártya és a processzor a két fix pont?

Ezt úgy kell érteni, hogy ezekkel rendelkezel, vagy úgy, hogy ezekhez ragaszkodsz egy konfig összeállításánál?

Különben mindegy. Ez a két hardver fogja meghatározni hogy mit várhatsz a majdani összeállítástól.

Tekintettel arra, hogy a processzor szorzózáras, és a videokártya sem egy nagy fogyasztású darab, nincs szükség sem egy fullextrás alaplapra, sem extrém képességű tápra.

2016. szept. 22. 06:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,a cpu és gpu 2 fix pont.
2016. szept. 22. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél a rendszernek egy 120 Gb-os SSD-t, vagy ha játékot is akarsz telepíteni rá, akkor egy 240 GB-osat, 8 GB RAM-ot, egy akármilyen (400-450W-os) stabil tápot, meg egy bármilyen nagyobb kapacitássú merevlemezt.

Alaplap - [link]

SSD - 15-24 ezer kapacitástól függően (Intel 535, Adata sx930, Samsung 850)

RAM - 8 GB [link]

Táp - [link]

Merevlemez jó lewsz az is amit eddig használtál, mert nem sebességre kell, hanem az adaatok tárolására. A lényeg a hibátlan kondíción van.

Ez íg kb 80-ból akkor is kijön, ha nem spórolsz különösebben.

2016. szept. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!