SSD kell a gépbe vagy mi, hogy normálisan működjön?
A gépem például itt belépésnél is fél percet vár mire beenged. -.-
A Youtube-n ha elindítom megáll az elején a töltési csík és másodpercekig kell várni amíg elindul.
Mit szereljek a gépbe, hogy villámgyorsan működjön?
Hogy ne kelljen minden töltésnél, betöltésnél rengeteget várni?
Milyen a főbb kiépítése a gépednek? Elsősorban processzor és memória az érdekes.
Az SDD az oprendszer gyorsabb működését eredményezi ugyan, de attól még nem pótolja, ha kevés a memória. A Webes dolgok (böngészők, ezen keresztül a Youtube és hasonlók) manapság már csak úgy zabálják a memóriát. És persze a jó, gyors internet kapcsolat sem árt...
Más területen (gépről történő, internetet nem igénylő dolgok, pl. szövegszerkesztő, képszerkesztő stb.) hogyan teljesít a gép?
Akkor magyarán béna a proci.
Milyet érdemes venni ha olyan 200 000ft áll rendelkezésemre az egész gép feljavítására?
Mert az egész szart se ér. Miket vegyek bele?
Azt hiszem vidikártyából is a legszarabb van benne.
Nem tud valaki 200-ból értelmes konfigot ajánlani amiben van SSD is?
Igazából bárhova kattintok vagy írok eléggé darabosan mozog, mintha mindig "laggolna".
Netezni szörnyű rajta.
Ha a Youtube-n vagyok akkor a videón megjelenik egy sötétszürke lap amire kiírja valamit és akkor újra el kell indítanom a Youtube videót. Játéknál már a Shakes and Fidget se megy értelmesen. :D A Wow ultra low-on se működik. Ha a Youtube-t mozimódra állítom katasztrófa.
Tehát valami új gép kellene, azaz új konfig 200 000ft-ból. Szerintem. Bár nem tudom hogy a Skyrim ha moddolva van ahhoz mennyi pénz kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!