Melyik 4k-s monitor jobb és milyen konfigot ajánlanátok hozzá ha 4k-ban akarok játszani 60fps-sel?
Hát nem.
4K-ban tudsz netezni vele, azért a kettő nem egy kategória. 4K netezésre egy gagyibb gtx 960 is bőven elég.
HDR játékot tesz lehetővé ÉS 4k felhasználást. High Dynamic range, amit halkan megsúgom az új verziós iphone 7 meg a samsung galaxy note 7 is tud, pedig ezek csak mobilok.
4k játékhoz azért kell 2 gtx 1080, mert 1 db-bal komolyabb beállításoknál esik lefele az fps, van hogy lemegy akár 20-ra egy jobb féle witcher 3-ban, 2 tudja kb garantálni a fix 60 fps-t.
A techpowerup szerint a GTX1080 4K-ban a következő átlagokat produkálta (nem feltétlenül csont kimaxolt, de elég magas grafikával):
Crysis 3: 35fps
Battlefield 4: 50fps
Batman Arkham Knight: 59fps
Witcher 3 (hairworks nélkül) 43fps
Far Cry Primal: 41fps
Fallout 4: 69fps
Just Cause 3: 51fps
AC: Syndicate: 51fps
Anno 2205: 46fps
Rise of the Tomb Raider: 39fps
GTA V: 46fps
CoD: BO3: 36fps
Hitman (DX11 mód): 35fps
Mintha azt hallottam volna a Scorpio-ról, hogy 4K-ban lehet majd vele játszani 30 vagy 60 fps-en.
Tehát akkor kb a Scorpio és az 500 000ft-os gép ugyanarra képes így nem? :S
Most lett linkelve, hogy 4k megjelenítésre alkalmas, NEM 4k JÁTÉKRA...
Olyan nehéz a felfogásod, mintha egy földönkívüli egy tapírnak kezdené el magyarázni a kvantum hátterét az űrhajója működésének.
NEM, NEM alkalmas a PS4 Pro meg az Xbox Scorpion 4K játékra. Tudod mire lesz alkalmas? FUllHD 60 fps-re, mivel a mostaniak is csak FullHD 30 fps-re képesek. Azt meg egy 150 ezres asztali gép is képes produkálni.
De tudod mit, vedd meg a konzolt, aztán menjél utána sírni a boltba hogy 4k-ban csak böngészni lehet, mert a játékoknál továbbra is fullHD felbontás lesz csak.
Akárhogy is rengeteg klassz exkluzív cím lesz a PS4-re ahogy nézem. Tehát mindenképpen meg kell vennem.
Értem már. :)
Háát... böngészni meg filmet nézni.
Azt hittem a játék lesz 4K.
Akárhogy is ha már tervezgetni kezdtek meg VR-kodni gondolhatnának arra, hogy olyan konzolt csináljanak ami képes lenne 4K játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!