Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet-e ebből bajom?

Lehet-e ebből bajom?

Figyelt kérdés
Amikor beraktam a processzort (i3 6100) Akkor nem sikerült elsőre tehát a proci egyik fele rajta volt az érintkezőkön a másik része meg lógott és amikor próbáltam megfogni akkor egy kicsit húztam az érintkezőkön. Megnéztem és szerintem nem hajlott el egyik se de nem vagyok benne biztos. Ha gond van vele akkor az mikor jelentkezik? (a gép elindult semmi hibát nem írt)
2016. szept. 20. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy első indításnál, vagy soha. Ne szedd ki, és nem lesz baj.
2016. szept. 20. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Elírtam a procit: I5 6600K

Húzásnál se lehet probléma?

2016. szept. 20. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha elindult, akkor 100%, hogy semmi baja. Ha nem érintkezne valamelyik láb, az olyan logikai hibákat okozna, hogy a gép a BIOS-ig nem tudna eljutni.
2016. szept. 20. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyomtam stressz tesztet (10percig) és nem írt semmi hibát. Tehát akkor ezt megúsztam 2 óra idegeskedéssel?
2016. szept. 20. 22:41
 5/5 anonim válasza:
Igen, megúsztad abban a pillanatban, mikor elindult a géped bármi probléma nélkül.
2016. szept. 20. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!