3 tűs ventiket hogyan tudnák rádugni 4 tűs csatira?
Figyelt kérdés
Sajnos csak ilyen ventiket tudtam szerezni ezt mondják a pc boltban is (szabványnak) de nekem nem akarnak rsjta megmoccanni.
Esetleg ha valamelyik tűt kihagyon valami ötlet?
2016. szept. 20. 04:03
1/9 anonim válasza:
Igen, a szélsőt hagyd ki ahol nincs hátlap.
nekem nem akarnak rsjta megmoccanni. -> ha illeszkedik de nem megy össze, néha erőltetni kell, a kínai gyár néha máshogy méri a millimétert mint a német vagy más :)
2/9 anonim válasza:
a hátlap legyen középen és elvileg jónak kell lennie
3/9 anonim válasza:
2# vagyok pont ezt a képet linkelték előttem, sajnos bunkó mód el se olvastam az első választ, bocsánat érte
4/9 anonim válasza:
Az aljzat egyik oldalán van egy kis lap, a dugó meg úgy van kialakítva, hogy ez pont bele menjen.
Bolondbiztos a dolog. Ha erőszakoskodnod, vagy faragnod kellene, akkor nem a megfelelő 3 tűre akarod rádugni a csatlakozót.
...és nem lesz PWM szabályozásod.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a tippet
2016. szept. 20. 06:54
6/9 anonim válasza:
Pwm lesz, csak nem adja vissza, hogy milyen fordulattal megy. Csak 2 savban nincs pwm, vagy tevedek?
9/9 anonim válasza:
Rádughatod simán, ahogy írják is. Annyi fog történni, hogy nem lehet majd szabályozni a fordulatszámot (illetve csak a feszültség változtatásával, ha az alaplapod tud ilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!