DX11-vagy dx 12-es Videokártyát vegyek?
..de hogy ne csak a levegőbe beszéljek.
https://www.youtube.com/watch?v=-RtTzsUhwxY
Tomb raider alatt 4, crysis alatt 3 fps van a 950 javára, minden más játékban jobban teljesít a 460 - rendes dx12 játékoknál pedig drasztikus különbséggel(pl hitmanban laza 40 százalékkal gyorsabb - de várj, kitalálom, az nem számít, mert.. mert az nem, na. Biztos lefizette őket az ájemdé).
pedig használtan jobban megéri.hidd el,ha megbízható embertől veszed,nem lesz baj.
én most vettem HD7870-et(R9 270X) 32ezerért,kicsit drága,de gigabyte windforce 3fanos hűtő van rajta.Doom low-ra tökéletes.
Nem azon múlik hogy a kártya megdöglik-e hogy az eladó megbízható vagy sem.. Én sem vennék, csak ha legalább másfél év garancia van rá.
Ez a teszt egy vicc, nem tudok rá mást mondani. 25% különbség a 750ti\660 között? Na igen, tényleg ezt mutatták eddig a benchmarkok, jó az 3-5 százaléknak - megjegyzem árban is nagyon hasonlók voltak anno, nem véletlenül. Mi volt a problémád azzal amit linkeltem? Hogy valós eredményt mutatott?
Még a cikkíró is egyértelműen leírta, hogy a tesztekben rendszerint egyenlő a két kártya, és tulajdonképpen magyarázatot sem ad hogy nála varázslatos módon hogy sikerült mégis ekkora különbséget kihozni belőlük. Továbbá az is minimum elgondolkodtató, hogy ha rákeresel az rx460 doom vulkan benchmarkokra(high preset mellett) akkor nem 50, hanem 60-65 fps t írnak mindenhol, 950 re meg 50-55 öt, valami ott nagyon nem stimmel a tesztgéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!