Milyen videókártyát vegyek?
Szeretnék venni játékra videókártyát max 50000ft-ért tudna valaki segíteni?
(Ha lehet 4gb vram legyen de nem muszaj)
Köszi!
Mindenképp az evgát ajánlanám , és ezt a modellt [link]
ezt használom én is a sok csalódás után igaz 2 gigás, de veri a 4 gigásokat is az ára is kb annyi mint a 4 gigásoké nem véletlenül, és a stabil 60 fps mindenhol megvan, és nem szarik be fél alatt mint a gigabyte és társai vagy valami MSI-t , de az evga a top 1 jelenleg minőségben , és szerintem aki ért hozzá ő is ezt mondja max a zotac még ami meggondolandó.
Azt a túlárazott 750ti-t nehogy megvedd... Kicsit elfogult vele a második válaszoló.
Az RX460 jó lesz.
60fps, persze, ~2 hete cseréltem le a 660 amat, az egy paraszthajszállal erősebb is mint a 750ti, és baromira nem volt elég az újabb játékokhoz nem hogy 60, de 40 fps re is csak elvétve, mediumon.
az EVGA valóban egy nagyon jó(talán legjobb) nvidia gyártó(habár ebben árkategóriában nem kell olyan minőséget várni mint amit pl egy 980 nál hoznak), na de mi az a marhaság, hogy fél után meghal a többi? Rég becsődölt volna bármelyik gyártó ha küldhetné a cserekártyákat folyamatosan.
bár nem vagyok od a ref hűtésért de ennyiért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!