Elromlott az alaplap? Légyszi sok valaszt
Az én tippem az,hogy az alaplap lehet a gond.
Kezdem a legelején.A számítógép kiválóan működött,de ha a ramot kivettem,és visszaraktam már nem adott fel képet. Játszani kellet a ramokkal egyik slotól a masikba.De mindig elindult egy kis idö után (max5perc).Nagyon lassú volt a gép és gondoltam kitakarítom,mert folyton kikapcsolt ha jatszottam.Levettem a hűtést(collermaster103 megneztem a procit,és visszaraktam.Kivettem a ramoka,és levegövel kitisztítottam. De már képet nem ad fel csak zúg. A videokartya mukodik szoval a baj nem az.Godoltamhogy a ramok ,de hiaba cserelgetem jobbról,balra nem jo.Mondták hogy uj táp kel. Vettem egy tápot is. Most azt gondoljatok zogy miért nem viszem szervízve. Aprobléma hogy külföldon lakom és jelenleg nincs rá pénzem. 35 euro csak az,hogy megnezik mi a probléma. Erre most nincs pénzem. Szeribtetek mi lehet a probléma? A lapom AROCK X79 EXTREME3.
Intel core i7 3820
Lap: ASROCK x79 extreme 3
Ram: kingston hiperx 2x 4gb
Video kartya : GeForce gtx 760
Táp: xilence power 600 és van egy crosair 700GS
Ja, csakugyan. A kereső kidobott más típusokat.
Ilyen van a lapra kötve? [link]
Az is hibakódot jelezne hosszú és rövid csippanások váltakozásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!