Valaki leirná hogy milyen vidikártya, proci, stb kell a gta 5 nek és hogy ez mennyibe fájna? (normál beállításokon játszanék)

A röhögés kerülget. Kedves skylake mániákuszok, akik szerint semmi nem indul el meg nem élvezhető, hát hogy is mondjam, hmmm :
https://www.youtube.com/watch?v=M2-dQ5JjbgY
De ez csak egy példa. Még egy 775-ös q core gépnek sem lennének komoly gondjai vele.

Használt konfig, ha olcsón meg akarod úszni:
Ami még kell bele: normális táp - 12-15E
Vga - R7 260x HD 7790 - gtx 650ti -gtx 750-750ti

Kedves #10-es, örülnék ha a konyhai kiegészítőimet kihagynád ebből a vitából. Van nekik is elég gondjuk.
A gta5-nek egyáltalán nem olyan magasak az igényei, főleg ha mai játékokhoz viszonyítsuk.
Használtan 50-60 ezerért összeraksz egy olyan gépet amin élvezhetően megy a gta5. (Persze ha egy olyan rakja össze aki ért is hozzá) Próbáld ki nyugodtan :)

14#, te feltételezed, hogy nincs neki. A mai játékok FHD-ra készülnek, elvégre potenciális vásárlók túlnyomó többségének FHD monitora van/volt.
15#, én most a saját vízforralómról beszélek.

17#, azokról beszélek, akik nem kalózkodják le - tehát nem a magyarokról -, FHD-re álmodták meg a játékot, így a vizuális élmény ott az optimális. Ez még mindig a kérdező egyetlen mondatából kell leszűrni, igazából te vagy az, aki feleslegesen csúsztat és próbálja belemagyarázni, hogy igenis játszható apu processzorral, amiről az egész beszélgetésben szó se volt.
De videokártya nélkül i3-6100-zal is futtatható, ha erre vagy kíváncsi.

Megint csak a vita.
Én írtam egy konfigot, amivel biztosan megy medium/néhány magas beállítás fix 60 fps-en FUllHD-ban (mivel nekem 2db is van ,ebből indultam ki, aztán lehet nem szükséges elég csak a HD a kérdezőnek, ezt nem tudtuk még meg).
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Tudok én használtan is küldeni ajánlatot, ez se rossz hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!