Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felraktam a Windows 10 anniver...

Felraktam a Windows 10 anniversary updatet, és behalt a gépem egy végtelen forgó töltés kaptam, amit csak egy előző buildre való visszaállás segített, utánajártam az nvidia driver nem kompatibilis az új windows builddel, esetleg valaki tud megoldást?

Figyelt kérdés
Gtx970 kártyám van, ha az alaplapba dugom a gépem nyilván megy, meg sikeres volt a frissítés, de a videókártya nem akar működni, egyszer összejött hogy videókártyára volt dugva a monitor, de hiába mert a driver nem ment föl rá, illetve elég érdekes hangja volt a ventiknek, ti tudtok erről valamit? nektek is volt bajatok vagy van? windows frissítést várjak vagy nvidia driver frissítést?

2016. szept. 17. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
egyik barátomnak is gtx970 van de neki MSI nála minden hibátlanul megy ... (az enyém gigbayte)
2016. okt. 5. 20:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Oké sikerült megcsinálnom, hátha más is van akinek nem ment, első lépés kiveszed a GPU-t feltelepíted az anniversary updatet majd ezekután ha fent van fogod és a beállításokba megkeresed a teljes rendszer visszaállítástá ergo letörölsz mindent a gépről és újra rakod, ha ez kész kikapcsolod, berakod a gpu-t és letötöltöd a hivatalo (NEM BÉTA!!!) nvidia drivert, és akkor működni fog
2016. okt. 8. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha rendszer visszaállítást csináltál, akkor mi értelme volt előtte a frissítést feltenni?
2016. okt. 8. 11:20
 14/14 A kérdező kommentje:
mert rajta maradt az anniversary update, ergo az összes frissítéssel együtt lett újra rakva a windows, és nem tudtam hogy a bétával van baja neki
2016. okt. 9. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!