Felraktam a Windows 10 anniversary updatet, és behalt a gépem egy végtelen forgó töltés kaptam, amit csak egy előző buildre való visszaállás segített, utánajártam az nvidia driver nem kompatibilis az új windows builddel, esetleg valaki tud megoldást?
Figyelt kérdés
Gtx970 kártyám van, ha az alaplapba dugom a gépem nyilván megy, meg sikeres volt a frissítés, de a videókártya nem akar működni, egyszer összejött hogy videókártyára volt dugva a monitor, de hiába mert a driver nem ment föl rá, illetve elég érdekes hangja volt a ventiknek, ti tudtok erről valamit? nektek is volt bajatok vagy van? windows frissítést várjak vagy nvidia driver frissítést?2016. szept. 17. 21:21
1/14 anonim válasza:
Egyenlőre maradj a 268.xx drivernél. A 272.xx nem csak a win 10-en szarakodik.
2/14 anonim válasza:
Ha ez valóban egy ismert hiba akkor az nv pár napon belül biztosan orvosolni fogja, szerintem addig egyszerűen hanyagold a frissítést.
3/14 A kérdező kommentje:
hát már elég sok dolgot próbáltam meg redditen próbáltam utánajárni, de másoknak se megy, és ők se tudják a megoldást
2016. szept. 17. 21:43
4/14 anonim válasza:
Az utolsó két frissítés a 900-as szériát szétb@..a. Van akinek lefagy, leáall, vagy mint nekem a színek szétesnek. Nálam minden piros meg kék lett tőle minden játék és vibrált a kép mint akit lesokkoltak. A Geforce oldalán sokan panaszkodnak.
5/14 A kérdező kommentje:
nagyszeru, mikor varhato javitas? eleg bosszanto hogy az ember kolt 300ezer ft ot valamire amin egy kûrv@ frissitest nem lehet megcsinalni anelkul hogy hasznalhatatlanna tenne a gepet es akkor 1 honap alatt se javitjak ki
2016. szept. 24. 03:14
6/14 anonim válasza:
Azóta kijött egy frissítés, próbáld ki.
7/14 A kérdező kommentje:
nem merem :D milyen frissítésre gondolsz? nvidia driver vagy windowsos?
2016. szept. 27. 20:14
9/14 A kérdező kommentje:
igen látom, frissítettem is, de továbbra se jó, megint a végtelen töltés jön be, ha benne van a kártyám, vicces hogy ennyi idő alatt se tudják orvosolni :/
2016. szept. 27. 22:06
10/14 anonim válasza:
Az anniversary sem piskóta. Meg maga a win10 sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!