Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDMI TV-laptop csatlakozási...

01aron02 kérdése:

HDMI TV-laptop csatlakozási probléma experteknek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hónapja kűzködöm a problémával, sikertelenül.

A jelenség: Dell N5110 laptopomat HDMI-vel összekötve azt írja, hogy NO SIGNAL.

Érdekességek: Régebben hibátlanul működött, egy időpnttól kezdvve nem működik. 3 db Samsung TV-vel és vagy 4db kábellel próbáltam sikertelenül. Különböző megjelenítési beállításokkal, felbontással sőt videokárty frissítéssel, újratelepítéssel és egész rendszer (win 10) újrarakással próbálkoztam. Laptop érzékeli, egeret át tudom rá húzni, és ha bedugom a monditor "csatlakoztassa a kábelt" feliratról átvált "nincs jel"-re. PS3, más laptop hibátlanul csatlakozik. 2db monitorral is próbáltam összekötni ami nem TV, az minden probléma nélkül működik..

Úgy érzem már mindent próbáltam, de semmi eredmény, valakinek ha van ötlete, nagyon hálás lennék! :) köszi!

2016. szept. 16. 14:58
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Itt írnak ilyen problémához egy megoldást:

[link]

Vagy talán driver frissítés óta lehet hiba.

Próbálnám az Eszközkezelőben visszaállítani az előző állapotot:

Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > Videokártyák > duplaklikk a videokártyán > Illesztőprogram fül > Visszaállítás.

Ha megjavult, akkor akár le is tilthatod az automatikus driver frissítést:

[link]

2016. szept. 16. 16:56
 2/4 anonim válasza:

Egyetértek CspCsj-vel, de kiegészíteném azzal, hogy a Dell 15R N5110 nem Windows 10 kompatibilis.

[link]

Product not tested for Windows 10 upgrade

Dell is not testing or developing Windows 10 drivers for this product. If you choose to upgrade, some features, applications, and connected devices may not work as expected.

See a list of tested products

[link]

Egyszerű a megoldás, telepítsd ÚJRA Win7-el vagy Win8-al és minden működni fog.

2016. szept. 17. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megoldásokat, de sajnos még mindig nem jutottam megoldásra..

Azóta tettem a gépre egy másik meghajtóra Windows 8.1-et illetve sikerült egy 2015.06. havi nvidia drivert felrakni, ami úgyszint nem segített..

Az első leírásnál amit küldtetek az a baj, hogy az NVIDIA control panel sem veszi észre hogy rádugtam valamit, így nem tudok tovább menni... monitornál ami eleve működik, látom ezeket a menüpontokat..

Mi kellhet más a TV-nek mint a monitoroknak?

2016. szept. 19. 23:17
 4/4 CspCsj ***** válasza:

Samsung TV-knél az első HDMI-1-be érdemes próbálni, és így a PC/DVI forrást kiválasztani.

[link]

2016. szept. 20. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!