Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alsó tápos gépbe be lehet úgy...

Alsó tápos gépbe be lehet úgy rakni a tápot, hogy felfele fújja a levegőt?

Figyelt kérdés

Helósztok venni akarok egy új gépet. De amit találtam ház, az alsó tápos, viszont én a szőnyegen tartom a gépet, tehát célszerű lenne, hogy a levegőt a gép belsejébe fújja inkább.

Táp: XFX TS Series 450W

Ház: In-win Fanqua

2016. szept. 16. 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olyan alapon nézlek hülyének, hogy a táp amióta létezik hátrafelé fújta a levegőt, csak és kizárólag akkor fújhatja befelé, ha teljesen fordítva rakod be, de úgy meg kizárt hogy normálisan rögzíteni tudd - na meg a ház oldalát sem tudnád felrakni, mert ugye a tápkábel eléggé elállná az utat. Erre te beírod, hogy megsüti vele a gépét ha fejjel lefelé rakja be - ez nettó baromság, ezért nézlek hülyének. Megjegyzem az analógia nem ezt jelenti, ezt szarkazmusnak hívják.
2016. szept. 16. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Értem, tehát hülye vagyok, mert nem a cselekmény kivitelezhetetlenségébe kötöttem bele (nem létezik lehetetlen, csak nem elég elszánt ember), hanem a végkifejlet következményeibe. Igen, micsoda debilitás a motivációt megszüntetni, ahelyett hogy szimplán akadályba ütköztetem a másikat.

Az analógiás megszólalásomat benéztem, touché. Mentségemre szóljon, momentán örülök, hogy képes vagyok összetett mondatokban beszélni.

2016. szept. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!