Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alsó tápos gépbe be lehet úgy...

Alsó tápos gépbe be lehet úgy rakni a tápot, hogy felfele fújja a levegőt?

Figyelt kérdés

Helósztok venni akarok egy új gépet. De amit találtam ház, az alsó tápos, viszont én a szőnyegen tartom a gépet, tehát célszerű lenne, hogy a levegőt a gép belsejébe fújja inkább.

Táp: XFX TS Series 450W

Ház: In-win Fanqua

2016. szept. 16. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Meg akarod sütni a géped? Mert így sütöd meg a géped.
2016. szept. 16. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyébként is önmagát hűti tehát szívja a levegőt. Drágább házaknál ezért van ott is porszűrő.
2016. szept. 16. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Hátra fújja, lentről szív. Megfordíthatod ha gondolod, de csak azt éred el vele hogy a benti meleg levegőt szívja majd.

Ja, pár évvel ezelőttig, amíg csak felső tápos házak voltak megsült minden gép, kivétel nélkül. Anyám.

2016. szept. 16. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Rakj alá egy méretre vágott bútorlapot és kész. Úgysem fog látszódni alatta.

Egyébként a porosodás elkerülése/csökkentése miatt érdemes lenne minél fentebb rakni

2016. szept. 16. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hát javíts ki ha netalán tévednék, de a tápok a büdös életbe nem fújták befelé a meleg levegőt.
2016. szept. 16. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát, azért az amit a táp fúj, az nagyon enyhén melegebb csak mint amit pl a rendes venti fúj.

De szétszerelés(és garanciavesztés) nélkül úgysem lehet megcsinálni hogy a másik irányba fújjon, szóval teljesen mindegy

2016. szept. 16. 14:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Félre értetek, nem a tápban akarom megfordítani a ventit, hanem a tápot a gépben. De mindegy, akkor veszek egy bútorlapot alá, az a legegyszerűbb.
2016. szept. 16. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:

"Félre értetek, nem a tápban akarom megfordítani a ventit, hanem a tápot a gépben."

"be lehet úgy rakni a tápot, hogy felfele fújja a levegőt?"

de attól, hogy megfordítod a tápot még ugyanúgy a nagy nyíláson(ha megfordítod akkor a tetején) fogja beszívni a levegőt, és a gépből vezeti ki.

Ahhoz, hogy felfele fújja a levegőt meg kell fordítani a tápot, és benne a ventit is

2016. szept. 16. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezt biztos, hogy nekem akartad írni? Épp azt írtam, hogy baromságot beszél az első, mert kifelé fújja a meleget, nem befelé.

2016. szept. 16. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, biztos. Lévén a kérdező épp azt akarta megcsinálni, hogy befelé fújja a levegőt, mire én mondtam, hogy ezzel csak a gépet fogja megsütni. Erre jöttél te valami felsőtápos analógiával, mintha azokban nem ugyanúgy kifelé fújódna a levegő. Tehát nemigen értem, hogy milyen alapon nézel hülyének.
2016. szept. 16. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!