A HDD-vel lehet a gond?
Figyelt kérdés
2-3 héttel ezelőtt a laptopom nagyon belassult. Alig bootolt be, negyed óra is kellett mire magához tért de még ekkor is lassú volt. Ezért töröltem minden szemetet, amiket nem használok stb. és töredezettség mentesítettem is, valamit javult de még mindig éreztem, hogy vmi nem oké. Tegnapig bírta most már be se kapcsol, Win10 van rajt( ami csak szerintem egy hulladék?) kidobott egy olyan hibát, hogy "UNEXPECTED STORE EXCEPTION" ujrainditja magát de ugyanez a helyzet. Most scannal és javítja a c meghajtót de ezután se javul a helyzet.
Gondolom a HDD-nek annyi ez nem is nagyon érdekel viszont a FONTOSABBIK kérdésem az lenne, hogy az adatok amik rajt voltak valahogy megmenthetők-e? Esetleg megpróbáljak egy újra telepítést?
2016. szept. 16. 09:25
1/3 A kérdező kommentje:
Jah még annyit kifelejtettem, hogy áramszünet miatt 2szer is leállt miközbe ment. Ez is kinyírhatta a HDD-t?
2016. szept. 16. 09:28
2/3 fersk válasza:
HD Sentinel azonnal megmondja. Recuva pedig másik meghajtóra menti az adataidat.
3/3 A kérdező kommentje:
Háááát .... ahhoz előbb bekellenne kapcsolnia.
2016. szept. 16. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!