Gép tuning tippek, javaslatok?
1. ha tul hajtom a procit mondjuk 2.8-as dual core, és én 3-ban futtatom akk szarrámehet? am néztem és a 3.5-öt simán viszi, de néha beszarik. 3-on is csinál olyant h kicsit "morzsás" lesz a képernyö.(de a játékhoz, meg programokhoz kell.
2. ugyanez van a vga-val is. integrált. auto memos(alap: 256, és én 512-n futtatom, amit (szerintem egy részt a rambol nyer, és 2.gbramom van-ezt 1,5nek veszi.
alap:500mhz-s és én 700-on viszem.
minimált melegszik az alaplap, meg a proci is, de ez nem gond.(ujat meg nem akarok venni).
haggym igy?
Látom a kérdező csak a "paraszt" tuning-al van tisztában: Húzzuk fel minél jobban amíg nem füstöl, stabilitást figyelni, megfelelő hűtést biztosítani minek is...
Integrált VGA-t húzni ráadásul 500-ról 700ra és hogy hűtöd a VGA chip-et vagy a Southbridge-t, jégzselével? Mind1 nem mondok inkább semmit, hagyd inkább a gyári beállításon, úgy jársz a legjobban.
Nem érdemes foglalkozni vele, nem lesz jelentősen jobb.
Ha notin szeretnél játszani keress egy jelentősen jobb vga-val szerelt gépet( pl.: 4670). Már nem olyan drágák ezek.
Alaplapom: ASUS M4A78 PRO (EPU-val)
Proci: AMD Athlon II X2 240 2800 Mhz
VGA Integrált: ATI Radeon HD 3200 700Mb(ebből 256 dedikált)
Lapkakészlet: AMD 780G, AMD K10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!