Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja ezt a grafikai...

Mi okozhatja ezt a grafikai problémát?

Figyelt kérdés

CS:GO-ban figyeltem ezt meg legelőször és nem csak itt hanem pl GTA 5-ben is, de meg is mutatom ezt egy videón

Az egyszerűség kedvéért telefonnal vettem fel, de a lényeg teljesen kivehető.

[link]

A tárgyak éleit kell nézni, különösebben a korlátokat, daruról lelógó kábelt. Ami itt érdekesség és meg is mutatom, hogy mikor a daru kábelét totál szemből nézem, akkor teljesen recés/szaggatott, de mikor elkezdek oldalt fordulni neki, akkor meg egyenletesebb lesz, de még így is recés, meg vibrál mozgás közben.

[link]

Ebben ugyan azokat mutatom, más textúra elemeken szemléltetve.

Kérlek segítsetek, mert hónapok óta próbálkozom megoldást találni a problémára, de nem találtam megoldást :/ Néztem videókon hogy más embereknek is ilyen-e. Volt akinél igen, de sok olyan volt akinél egyáltalán nem volt ez és minden szépen "egybefüggő" volt.

Állítgattam az élsimítást, de nem történt semmi változás.

Videó kártya driver legfrissebb (GTX 950)

2016. szept. 14. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
megnéztem a kedvedért maxon 1400x900 -ban ugyan az de full hd -ban is valamennyire ilyen tehát ez van .. 1400x900 -ban szerintem nv driverből is kapcsolhatod a szűrőket akkor sem lesz éles.
2016. szept. 16. 11:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Azóta jobban utána jártam. A többszörös mintavételű élsimítást kell felnyomni, csak azt nem nagyon állítgattam, mert sok helyen olvastam hogy ajánlott kikapcsolva hagyni..

De köszönöm a segítséget azért :)

2016. szept. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!