Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM Memória bővítés Laptop...

RAM Memória bővítés Laptop esetén? Hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy 4GB DDR3L 800MHz memória a laptopomban, szeretnék mellétenni még egy ilyet, de nem találtam még jó áron. Ugyanakkor hallottam hogy az 1600mhz-s is jó a laptopba, igaz ez?

2016. szept. 13. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Háát megeshet de nem vagyok benne biztos ammeddig nem tudom a laptopod modelljét.

Amúgy ha kettő vagy több nem ugyanolyan ramot használsz akkor a leglassabb ram stick sebességével fog mindeggyik operálni.

2016. szept. 13. 19:07
 2/3 CspCsj ***** válasza:

A tiéd is 1600MHz-es, csak a valós órajele 800MHz, - vagyis amit a boltokban 1600MHz-esként árulnak, az mind 800MHz-es valós órajelen működik.

A nagyobb kérdés, hogy biztosan van-e a gépben két memóriafoglalat, mivel elég sokat csak eggyel szereltek...

2016. szept. 13. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Speccy programmal nézd meg, van-e még egy slot. Ha igen, akkor ott láthatod a típust is pontosan, amit mutat a benne lévőtől.
2016. szept. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!