Notebook RAM bővítés után leáll?
Eredetileg 1 és 2 (=3) GB-os 1333 MHz-es DDR3 RAMok vannak a notebookomban. Cseréltem ezeket 2x4GB 1600 MHz-es DDR3 RAM modulokra. Csere után BIOS ellenőrzés után, a Windows betöltésénél vagy újraindul a gépem, vagy kiírja hogy Windows rendszerhelyreállítás és nem csinál semmit, vagy kék halállal újraindul.
Arrandale-3M proci van a laptopban, [link] (i3-520M-esem van de nem találtam neten meg a leírását)
Ha visszateszem az eredeti RAMokat fut úgy mint régen. Hogyan tudom megcsinálni elfogadja az új RAMokat is?
Próbáld ki külön-külön a két új RAM-ot. Ha úgy működik valamelyikkel, akkor hibás lehet az egyik, esetleg valamiért összeakad a kettő, ha nem teljesen egyformák (azonos márka/típus-nál is lehet eltérés)
Ha nem ez a gond, akkor lehet egy BIOS frissítés megoldja a problémát. Vagy nem támogatja a laptopod.
A BIOS felismeri a 8 GB RAMot, csak az op rendszer nem indul el.
Lehetséges hogy egy újratelepítés használna neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!