Notebook videokártya bővítés és processzor bővítése? Többi lent?
Sziasztok. Először is köszönöm hogy megnézted a kérdést és talán tudsz is segíteni nekem.
Van egy Asus márkájú notebook-om, Intel i3-as processzorral, és DEDIKÁLT [NEM INTEGRÁLT] Nvidia Geforce 820m (1GB)-os videokártyával szolgál a kis jószág.
Szeretném bővíteni egy Intel i7-re a processzort és legalább 2 gigás videokártyára!
Tudtok nekem olyan weboldalt ajánlani ahol helyben beszerelik, és aránylag olcsó áron hozzálehet férni?
És még egy kérdés szerintetek mi a véleményetek erről?
Köszönöm a válaszotokat!
Ez pontosan milyen laptop?
Mert csak a típus ismeretében lehet rákeresni, h MXM-es-e a VGA.
De tartok tőle, h nem cserélhető ebben sem.
A Te dedikált kártyát ugyanis valóban egy külön VGA, de integrálni szokták az alaplapra.
Magyarán dedikált ugyan, de attól még rá van forrasztva az alaplapra.
Processzor ha U betűre végződik, szintén BGA tokozású, alaplapra forrasztott, nem cserélhető. Az M-re végződőket lehet cserélni (azt se mind).
Szóval kellene egy pontos típus, ill. CPU-Z-t tegyél fel, és nézd meg milyen a gép chipsete (ez a procicseréhez kell).
Notebookom típusa: Asus X554LD
Feltelepítettem a CPU-Z-t
Processzor: Intel i3 4030U és BGA-s. Több írni valóm nincs, az előző kommentre válaszolok, amit Ő írt akkor ezt nem lehet bővíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!