Szerintetek melyik videókártya a gyorsabb?
#19 Látom te meg beleestél ugyan abba a hibába amibe itt szinte mindenki...
Ki a tököm jelentette ki, hogy 6 GB-ot ki is tud használni a 1060 a 192 bites adatsínen keresztül, de ?
Anyám bzmg...
nem is értem a ráknak vagyok még itt a kaptártudatban élők közt...
Mint a nők bzmg, egyből a dolgokat kifordítva kell értelmezni...
Mester, már elugattam (mert tényleg ugatok csak ezek szerint) hogy a pont qrvára de nem érdekel, tudod ha valakinek van egy csöpp esze akkor gondolkozik mielőtt cselekszik...
Nem sokat, csak a nyár eleje óta feltett kérdéseket kell visszaolvasnod, ahhoz hogy megértsd mire mondom az előbbit...
El szoktam mondani, hátha valaki meg is jegyzi:
Alapvetően nem a videomemória mérete teszi a videokártyát, hanem a videochip fejlettsége. Az utóbbi pedig nem azonos a beépített tranzisztorok számával
Ha már nincs igazad anyázz, erről van szó. :D
Azt hoztad fel érvnek a 980 vs 1060 kérdéskörben, hogy két gigával több memória(teljesen irreleváns, a 4gb elég rá), meg hogy dx12 ben gyorsabb(szintén irreleváns, ha ez számít neked vegyél amd t, az a fél fps amivel netán gyorsabb az 1060 nem oszt nem szoroz).
15 éves hülyegyerek vagy te is látom, de nem baj, szerencsére az interneten ha hangosabban kiabálsz úgy érezheted, hogy igazad van.
Te most értelmezni tudod mi a rákomat írtam? -.-
Elsőnek az anyázásra kitérve, ismered a ragozást? anyáM<-- E/1....
Hol említettem, hogy ki fogja használni az életben a 6 GB-ot?
Akkor is, ez olyan mint a 960 2GB vs 960 4GB
4GB-ot az se használ ki, de képes többre mint 2GB és még profitál is belőle...
DX12 megint nem azt értem, hogy gyorsabb lesz (ugyanis továbbra se azt írtam le...) hanem mivel újabb jobb a támogatottság, AMD-t meg ne keverje ide SENKI, az már más tészta, maradjunk csak NV-n belül.
"15 éves hülyegyerek vagy te is látom" - Az értelmezési képességed neked se mutat többet...
Majd ha esetleg veled is beszélek eleget akkor lehet megnyugszol végre és leülsz a nemesebbik feledre ugyan úgy mint én...
"De nagy árvaság vagyon a fejedben nagy uram!" - Ha (egyáltalán) mond ez valamit és esetlegesen ismered honnét van, de mégis ezen a szinten ragadtál akkor szevasz...
--------
BTW
Új kártyában még mindig a 1060 (Gigabyte perpillanat 85 ezer)
Előző szériából most a 980 mivel pár darab szintén 85-be kerül, viszont a többség még mindig 90-110-be kerül...
Akkor nem ésszerű inkább az újat venni?
Ugyan annyiért, kisebb fogyasztással, több VRAM-al még ha ki se használja, akkor is, a 980-nál ha elfogy a 4GB akkor elfogyott, de ha a 1060 profitál a +2GB-ból mondjuk 700 MB még képes mozgósítani, akkor miről beszélünk?
Ja hogy akkor mégis jobb az magasabb fogyasztás, a több hőtermeléssel együtt és az esetleges droppokkal... ÉÉÉÉÉÉRTEM, mára elég volt jó, privátot se kérek, semmit se....
Engem békén hagytok akkor én is titeket.
-Nektek is azt amit ti nekem!-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!