Szerintetek melyik videókártya a gyorsabb?
Én arra jutottam teszteket olvasva meg nézve, hogy a 970 sokkal gyorsabb a 960-nál, mint a 980 a 970-nél.
Ki hogy tudja?
Értem én, hogy mit akarsz, de fogalmazd már meg azt is, hogy MINEK? XD
Értelmetlenség amit akarsz...
1060-at minek? A játékosok fele ha kihasználja a 1080p-s felbontást, nem mindenki 1440p-ben meg 4k-ban játszik, elég húzós dolog ez. Még a televízió sem állt át 1080p-re, épphogy 720p-s HD-t ha tudja.
Jó persze, az más ipar mint a videójáték, ott picit másképp van. Videójátékban PC-n mindig nagyobb volt a felbontás, míg 720x480-ban sugározták a TV-t simán tudtál már játszani 1280x1024-ben kocka monitoron vagy ha több lóvéd volt, akkor 720p-ben már LCD-n.
Ennyi pénzt egy átlag ember nem költ videókártyára mint az 1060/70/80.
Ez nem igaz teljesen.
A GTX960 FHD-ra,a GTX970 Hight/Ultra FHD-ra való,a 980 inkább QHD-ra való.Nem egy felbontásra szánták őket így meg felesleges összehasonlítani őket.
Szerintem nem csak a felbontás számít, a játékok és grafikai részletesség, nem? Annak nem sok értelme ha Full Low grafikán játszasz Full HD-ben valamit, vagyis sok értelme nincsen összességében. lehet sokak ezt nézik, de szerintem nem a felbontás a mérvadó. 4K-ra már olcsón vannak kártyák, de videókártyát nem filmezésre használsz elsősorban, hanem fontosak a technikai jellemzők is enyhén szólva.
Na de nem akarok itt okoskodni csak kiváncsi voltam szerintetek melyik a gyorsabb, hogy megtudjam ár-érték arányban meylik éri meg most jobban, természetesen ha újról van szó!
Ja vagy gtx 1060 at vagy rx 480 at vegyél
Ha abbol a 3 bol kene valasztanom akkor hasznalt 980at vennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!