Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad ki a ram figyelőm...

Miért akad ki a ram figyelőm 100%-ra? Bekapcsolás után 2 percre elkezd szép lassan emelkedni 20%-ról 60-80-100%-ra. Ha a a feladatkezelőbe leállítom a sidebar. Exe nevű akármit akkor csökken ugyan de csak pár másodpercig tart.

Figyelt kérdés

Viszont ha lefutattok különböző ram felszabadító programokat akkor 200-500MB ram szabadul fel de csak pár másodpercig szintén.

Ha a google chrome-ot megnyitom akkor fix-en áll 70%-on akármit csináljak. Advanced system Care 9-et használok ram felszaabadításra. Vírusom nincs, legalábbis az Avast nem talál. 4GB ramom van egyébként. Eddig nem csinált ilyet csak az elmult 1 napba.

2016. szept. 12. 12:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy ha 64BIT-es rendszerem van akkor a 32BIT-es progik eléggé leterhelik a ram modulokat. Ami volt 32BIT-es progik mind töröltem de a hiba most is fenn áll. Érdekeség még hogy a CPU használat is megnőtt (I5-2520M) mert üresjáratban az is 50%-on pörög.Ha a sidebar.exe nevü programot vagy mi az nem állítom le akkor a CPU-m is 80%-os kihasználtsággal megy. Ez a sidebar hibásan működne és azért csinálná ezt? Ha leállítom akkor eltünnek a minialkalmazások is.
2016. szept. 12. 12:53
 2/7 A kérdező kommentje:
1DB 4GB-os (1600MHZ) ramom van és WIN7 64BIT-es OP.Rendszert használok.
2016. szept. 12. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Futtass le egy Malwarebytes vírus keresést aztán majd utána mond, hogy tényleg nincs vírus.

Telepítettél valamit?

Nincs a chromeba egy fölösleges sáv, ilyen keresőmezővel meg mindenféle szeméttel?

Ha van akkor chrome-ba beírod, hogy chrome://extensions, és vedd ki ami nem oda való, tehát a google diák, google dokumentumok, google dokumentumok offline, google táblázatok maradjon benne, a többit töröld a rákba.

2016. szept. 12. 12:56
 4/7 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Windows update hogyan áll ? Kikapcsolva/Bakapcsolva ha kikapcsolva mindkét helyen kikapcsolva ?

A Windows update szokott ilyen jelegű hibát generálni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Illetve offline Windows és Office update script: [link]

Sok sikert.

üdv.

2016. szept. 12. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Kránitz Ádám--- Azt olvastam valahol hogy amilyen vírus fajtákkal egy alap szintű felhasználó mint pl. én, találkozhat azokat mind felismeri az Avast. De mindenképp kipróbálom a tanácsod. Igazából lenne itt valami. Tegnap letöltöttem egy Windows Essential 2012 nevű progit amiben a Movie Maker megtalálható, de csak azt az egyet telepítettem.Azóta le töröltem azt is. Elképzelhető hogy megmaradt valami belőle ami ezt a hibát generálja? A chrome-ba pedig csak a könyvjelzőim vannak a velük mentett jelszavakal stb. Igazából a chrome az ami fixen tartja a ram mutatómat. Magyarul ha google chrome-ozok akkor fix 70-en pörög, ha nem akkor 100% ha csinálok valamit ha nem.A Malwarebytes vírus keresést pedig mindeképp kipróbálom. Köszi.
2016. szept. 12. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Coopper-----Windows update mindig kikapcsolva van mert elég lagos a fifa 11 multi ha bekapcsolva marad és töltöget valamilyen frissitést. Köszönöm a segítséget és átolvasom amit küldtél..:)
2016. szept. 12. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Coopper---Ment a hatalmas Pacsi az update-s ötlet miatt..:) A vezérlőpultban leállítottam ugyan de a services.msc-be nem.Amint leállítottam itt is azonnal 20%-ra ugrott a ram használat.Mostmár csak 10-15%. Ezer köszönet..:)
2016. szept. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!