Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor pasztázás hogyan?

Processzor pasztázás hogyan?

Figyelt kérdés
Mindenhol elkennik egyenletesen videókba is meg gondolom azért is adnak a drágább pasztákhoz olyan nyomó fejet meg műanyag kés féleséget de sokan mondják hogy elég csak 1 pontot rakni most akkor melyik és miért?
2016. szept. 10. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor elég egy pontot rakni, ha az összerakáskor magától elkenődik. A lényeg, hogy az egész felület be legyen borítva, ahol érintkezik.
2016. szept. 10. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a 'középre egy pont' megoldást használom. Az elkenős módszert is próbáltam, semmivel sem volt jobb/rosszabb így maradt a 'pontos', mert az egyszerűbb.
2016. szept. 10. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, néztem anno egy tech videót ahol mind a 4 módszerrel próbálták ugyan azt a cpu-t (szétkenni,közepére egy ponton, X alakban, vagy a közepére - alakban) és semmi hőfok különbség nem volt.A lényeg hogy ne legyen túl sok és kevés sem.
2016. szept. 10. 20:52
 4/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Sok lehet max kinyomja a hűtő.
2016. szept. 10. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen én is láttam azt a videót. A különböző kenési módszerek között csupán tized max 1-2 fokok voltak. Egyedül a túl kevéssel volt azthiszem gond. Középre kb 2 rizsszem méretű és az szétnyomódik úgyis.
2016. szept. 10. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Rendszergazdaként dolgozok, ahány gépet pasztázok, mindig középre kerül egy kb borsószem nagyságú paszta. Ezután óvatosan felrakom a hűtőt és a nyomás hatására gyakorlatilag hibátlanul szétkenődik.

De előtte a régi pasztát és minden piszkot törölj le a hűtőről is meg a cpu-ról is.

2016. szept. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!