Krisztian2 kérdése:
Ez jó tápegység? Ilyen konfigra? :D
Figyelt kérdés
TÁP: [link]
Alaplap: Gigabyte EP43-UD3L
Processzor: Intel core 2 Quad 8400 2.66GHz 1333FSB
Videó Kártya: Nvidia Geforce GTX 560 DCUII
RAM: 6GB 1066MHz Kingston
2016. szept. 9. 21:33
1/22 3 napos mákos lecsó válasza:
Irodai táp... Mondjuk ennek a gépnek nem kár ha hazavágja. Bocsi. Biztos kár érte de ez egy 8 éves alapokon nyugvó konfig.
Ajánlanék helyette egy XFX TS450-et.
2/22 anonim válasza:
Attól, hogy irodai gépebke van szánva, attól még nem egyből kuka. Corsair tápjai megbízhatóak, ilyen konfignak simán megfelelő.
4/22 A kérdező kommentje:
Egyébként, a corsairnál alul commentbe ott írták hogy i7 6700, gtx 960 konfigra simán jó!
2016. szept. 9. 21:38
5/22 3 napos mákos lecsó válasza:
Egyszerűen csak van nála jobb. Az XFX , de nem Pro hanem TS.
6/22 A kérdező kommentje:
Mert 3 napja van ilyen jelenség hogy netezés közbe elmegy a kép szinte lefagy és sötét kép, ujra inditás segít csak...
tápom: Keep Out 700w
kicseréltem a vidi kártyát egy geforce 210 re és jó!
2016. szept. 9. 21:46
7/22 anonim válasza:
Azt kerülni kell mert egy ipari hulladék.Ahogy írták előttem ez irodai táp és inkább a TS 430 ajánlott ebben a kategóriában de egy CX430 is megfelel.
8/22 3 napos mákos lecsó válasza:
A Keep Out. Oh te édes istenem. Az a gyönyörűség. Szép zöld de 700 wattot akkor lát amikor Ádám leteszi a nappaliban és bekapcsolja a Hi-Fit.
Dobd ki és rugdosd meg aztán gyújtsd fel. Én poénból azt szoktam Mercury tápokkal.
9/22 A kérdező kommentje:
Akkor most valószínü azért nem műkszik a gtx 560 al a gép mert a táp a ludas?
2016. szept. 9. 22:00
10/22 3 napos mákos lecsó válasza:
Ha nem az lenen a ludas akkor is kivenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!