Mekkora tápegység kell a grafikus kártyához?
Van egy laptopom, amihez külsőleg szeretnék grafikus kártyát tenni, vagyis egy external GPU port segítségével.
A grafikus kártya egy XFX Radeon R9 390 8GB Double Dissipation Video Card amihez az volt írva, hogy 750watt. Na most akkor nekem szükséges vennem egy pc tápot ami 750w-os? (egyébként az external porthoz is kell csaktakoztatni) Ezen a grafkártyán van még 6x és azt hiszem 8x bemenet a megfelelő tápellátás érdekében gondolom oda is csatlakoztatni kell a csatlakozókat. Na de lényeg a lényeg, szóval szükséges megvennem azt a 750W-os tápot, vagy elég lenne hozzá egy olcsóbb kisebb táp is, esetleg ti milyet ajánlanátok? Ha esetleg próbáltatok már ti is grafkártyát kötni a laptophoz, nyugodtan írjátok le a tapasztalatotokat. Válaszokat előre is köszi!
közben találtam egy tápot, ami talán jó lehet és nem is drága, ti mit gondoltok róla?
Bocsi! Az ára forintban, olyan 10k körül van, ha valaki kíváncsi lenne.
275w a tdp-je egy minőségi 500-600 tennék alá 750 felesleg.
pl: bequiet sytem power 500-600,
Ez a tápegység veszélyesnek minősül, egyébként elég, ha a tápegység stabilan le tud adni 400W-t, ha mellette alacsony fogyasztású (pl skylake/haswell alapon, 1 merevlemezzel) rendszer van.
UK-ban jelenleg ez a legolcsóbb ajánlat, amiről tudjuk, hogy megbízható. Egyébként tisztában vagy azzal, hogy a dobozra írt wattnak semmi köze nincs ahhoz, hogy mekkora a teljesítménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!