A túlhajtott vga órajeleket hogyan állítsam vissza?
Figyelt kérdés
Be tudok jelentkezni a windowsba egészen addig, amíg a videókártya illesztőprogramját fel nem telepítem és újra nem indítom a gépet... útána kékhalál!! Hogyan tudnám visszaállítani az alap órajeleket? Segítsetek!! Köszi előre is!! A videókártya típusa Radeon HD 56702016. szept. 8. 21:33
2/9 anonim válasza:
de akár egy újratelepítés is megoldja a gondot :)
3/9 A kérdező kommentje:
újratettem és még mindig ezt csinálja... akkor az illesztőprogrammal van a baj? pedig azt is próbáltam már 100 félét..
2016. szept. 8. 21:52
5/9 A kérdező kommentje:
:/ hát az nagyon jó... és mi lehet a baj?
2016. szept. 8. 22:19
6/9 anonim válasza:
szerviz és megmondják. De egy ilyen kártyát reballozni vagy kondit cserélni kb többe kerül, mint venni egyet használtan (35-50 ezer + ÁFA)
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta megoldottam...Beüzemeltem egy 30cm-s ventit külső hűtésnek, újratettem a a win7-et, aztán frissítettem win10-re, letöltöttem az MSI Afterburnert és levittem az órajeleket! Azóta működik rendesen...:)
2016. szept. 9. 10:32
8/9 anonim válasza:
mondjuk ilyet nem hallottam még,hogy VGA "eltárolja" az overclockot.érdekes.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát én se, de ez van... szerencsére sikerült orvosolni a problémát!!
2016. szept. 10. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!