Szerintettek melyik a jobb és élvezetesebb játék a GTA közül?
GTA3,GTA Vice City,GTA Vice Stories,GTA San Andreas,GTA Liberty City, Vagy a GTA 5,
Kíváncsi volnék mi a véleményetek mert több oldalon olvastam vitatkozásokat hogy melyik a jobb. Nektek mi a véleményetek?
Ismerd meg a "szubjektív" szót...
Ebből megint egy war lesz GYK-n...
A maga nemében mindegyik kiváló játék
GTA3:
az első 3D-s gta játék, a kétezres évek elején mindenki várta, mocsok nagy siker lett, mára nyilván butának hat, de telefonon nagyon jó vele nosztalgiázni (fél életemet végigkísérte a játék)
Vice City/Vice City stories:
Egyesek szerint a legjobb. Nem túl nagy, de komplex város, pörgős játékmenettel. Szerettem, de nem a kedvencem
San Andreas:
Sok új lehetőség, kajálás, gyúrás, bandázás, mocsok nagy terület, sok, különálló városrész, más más feelinggel. Sokak szerint túl nagy a terület, nekem pont ez tetszik benne. Egyik kedvencem.
GTA 4:
teljesen új grafikai motor, szebb mint a régiek, viszont szerintem sötét. Optimalizálatlan, ha befogod paksot rá akkor is szaggat fullon. Állítólag az első Xbox360 patch előtt még a konzolokat is lőtte el sorban, mert nem bírtak megbirkózni vele. Emellett monoton, a fő sztorin kívül nem sok lehetőséggel. De a maga idejében újdonságként jó volt.
GTA V
Kiváló játék. Sajnos PC-re ehhez is erőgép kell, de közel sem annyira, mint a 4-hez, csak arányosan. De ezért "budget" géppel nehézkes és csúnya.
Egyértelműen ma a sandbox műfaj királya, mondhatni "az évtized játéka", de még hátra van 4 év az évtizedből, és reméljük jön a GTA 6 (amit remélem nem a vice city újragondolásának terveznek), és elveszi tőle ezt a címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!