Fujitsu Siemens Amilo Laptop Venti probléma volt már nektek?
Egy Amilo Pi 3525-ös laptopban valamiért nem kapcsol be a venti, de a laptop bekapcsolásakor felpörög, tehát fizikailag működik, de a Win betöltése után már vmiért nem indul el. :S És ahogy eléri a 60 fokot ki is kapcsola a gép.
Sajna a speedfan és az egyéb venti szabályozó progik nem jók mert nem ismerik a ventijét. A BIOS-ban szintén nincs venti szabályozás. Nincs a venti elkoszolódva sem, és nem volt leejtve sem. Sajnos vmiért nem indul be. VOlt már valakinek hasonló problémája Amilo géppel vagy bármilyen laptoppal? Ha igen, akkor mi a megoldás?
Nálam is volt hasonló, de nekem akkor csinálta ezt, ha hibernálásból indítottam a gépet. Nekem egy acer gépnél volt ez probléma, de ugyan ez volt. Hibernálás után nem indult el a ventilátor, és a gép lekapcsolt.
Ez a probléma csak akkor fordult elő, amikor xp volt a gépemen, vistával nem. Felhívtam az acert és azt mondták, hogy vistára lett optimalizálva a gép, így xp alatt adódhatnak ilyen problémák. Nem lehet hogy nálad is hasonló oka lehet?
Köszönöm válaszod,
Vista-val és Win 7-el még nem próbáltam, de remélem hogy akkor ez lesz a megoldás. (Bár sajnálom hogy XP-vel nem tud menni, mert ugye a jól megszokott dolgok és a szeretett OP rendszer kiesik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!