Mi a véleményetek az alábbi konfigról?
Figyelt kérdés
Alaplap gyártó, típus:
gigabyte
Processzor gyártó:
AMD
Processzor modell:
dual core
Processzor sebesség:
5 200
Memória méret:
4 000
Merevlemez kapacitás:
320
Optikai meghajtó:
DVD±RW Dual Layer
Grafikus vezérlő, memória:
ati 4850 1GB
Sajnos egyenlőre csak ennyit tudok, ezt adná el 70000 Ft.-ért.
2010. ápr. 21. 21:27
1/14 A kérdező kommentje:
ez még lemaradt: win7-el, használatra készen, 4GB GEIL tuning ram, profi procihűtéssel,, a legújabb játékok is gond nélkül, max. felbontáson "folynak
2010. ápr. 21. 21:30
2/14 anonim válasza:
én 2xjobb gépet adok asus monitorral 100ér:) szerintem ez nem éri meg bár alaplapról meg prociról semmit se írtál
3/14 A kérdező kommentje:
Monitorom van, csak a vas gyenge. Ezért gondolkodom egy ilyen konfigon, vagy pedig egy Playstation 3-on. Nehéz a döntés és keresem a jó ajánlatot.
2010. ápr. 21. 21:41
5/14 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2010. ápr. 21. 21:56
6/14 anonim válasza:
Mertintel fanatikus:D, én is az vagyok, de msot az AMD ár/teljestményben csunyán odavág az intelnek.
7/14 anonim válasza:
Azért nem venne AMD-t, mert egy paraj... Jobb ár/teljesítmény jellemzi a zöldeket.
8/14 anonim válasza:
az amd jó választás.
De hogy az X2 5200+ -on majd "a legújabb játékok is gond nélkül, max. felbontáson folynak" azt kizártnak tartom.
9/14 anonim válasza:
Azért nem vennék AMD-t,mert nincsenek jó tapasztalataim velük. Javítássalfoglalkozom, és ha az AMD-t nem kell javítani,akkor bizonyára nagyon jó, illetve mindegy, hogy AMD vagy Intel, de ha gond van vele,a tapasztalataim alapján nem egyszerűbb/nem olcsóbb a javítás.
10/14 anonim válasza:
16.44-es, mit javítasz egy processzoron? Vagy rendelkezel otthon a sufniba 45nm-es technológiával? Én is gépjavítással foglalkozom, ezért nem értem mire gondoltál processzor javítás alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!