Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi konfigról?

Figyelt kérdés

Alaplap: [link]

Proci: [link]

Ram: [link]

VGA: [link]

Táp: [link]

Ez lenne kb. 99 ezer Ft.-ért.

Mit gondoltok, játékok milyen szinten futnának rajta? (Pl. Bad Company 2, Just Cause 2, GTA IV)

Az összeállítást itt kaptam válaszként, csak érdekelne mások mit gondolnak róla. :)

2010. ápr. 25. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Haosnló konfigom van csak 4 giga ram meg nem amd proci. nekem 1440x900 ba majdnem fullon fot a bc2
2010. ápr. 25. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobb procit tennék bele!
2010. ápr. 30. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs elnéztem: jobb vidi kártyát tennék bele nem a RAM menyisége számíz szerintem...
2010. ápr. 30. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze még most elmegy. De én minimum 150ezerből kezdenék el nézelődni, mert inkább ráfizetek még 50ezret, hogy később felújjításnál ne kelljen mindent lecserélni alaplapot, procit, vgat, tápot.

Amúgy a konfigban nem látok hdd-t, a 1600mhz-es RAM ilyen gépnél fölös, de a vga az elmegy.

Ja és a GTA IV a 4 magos procit szereti, ezen a gépen szerintem közepes-alacsony beállításokon menne el.

2010. ápr. 30. 19:23
 5/5 kizcar ***** válasza:

Szerintem vegyél a radeon 4850 helyett 5770 1GB-ot. Már csak a DirectX 11 miatt is.

Processzor meg legyen inkább egy Phenom II X4 965 vagy 955 esetleg 945.

Persze csak ha játszani és konvertálni vagy ilyen nagyob igényű műveleteket akarsz csinálni.

2010. máj. 1. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!