Mi a véleményed erről a tápról?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten energia éhes gépbe kellene.
i5 6500
GTX 1060
1 ssd
1 hdd
Tuning abszolút nem lesz.
2016. szept. 4. 21:29
21/25 A kérdező kommentje:
2016. szept. 4. 22:09
22/25 anonim válasza:
egyik legminőségibb tápokat gyártja nem , lesz gond.
23/25 anonim válasza:
"Jah, hogy hülye vagyok, ha nem hallottam egy márkáról? Neked aztán nagy a pofád, betömhetnéd ezzel a retek márkával"
Nem azért vagy hülye,mert nem tudsz valamit.
Azért vagy hülye,mert olyanba ütöd az orrod,amiről lövésed sincs.
Fél éve hagytam fel a topik látogatásával,azt reméltem azóta sikerül eljutni addig a szintig hogy tápoknál nem márkákkal hanem belsőkkel dobálózunk.
Egyébként ne zavarjon a kérdésben említett tápban FSP belső dolgozik.
És egyébként kiválló táp.
24/25 anonim válasza:
Az, hogy lövésem sincs, az túlzás. Azt a bizonyos terméket nem ismertem, de ajánlottam neki egy (kettő) olyat, amit ismerek. Ettől hülye nem vagyok. És nem zavar, hogy FSP van benne, mert, mint mondtam nem ismertem eddig a márkát se, nem hogy a tartalmát... Egyéni problémád pedig nem érdekel, köszönöm, hogy leírtad.
25/25 anonim válasza:
Jó középszintű táp, csak csúnyán túl van árazva. Ennél olcsóbban Corsair RM550x, EVGA G2 550W is van, amik magasabb minőséget képviselnek, tuningra is kiválóak. Vagy ott van 35k-ért, alig drágábban a Super Flower Leadex Platinum, ami már csúcskategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!