Mi a véleményed erről a tápról?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten energia éhes gépbe kellene.
i5 6500
GTX 1060
1 ssd
1 hdd
Tuning abszolút nem lesz.
2016. szept. 4. 21:29
11/25 A kérdező kommentje:
Nézegettem a Platinum szériáit is, de gondolom az tuningosoknak van kitalálva.
Azért ragaszkodnék a márkához, mert ilyen házam van, ilyen hűtővel, és nagyon minőségi cuccok. Gondolom a tápjaik sem Akiga félék.
2016. szept. 4. 21:41
12/25 anonim válasza:
Bízhatsz is a markaban garantálom hogy nem fog csalódást okozni.
13/25 anonim válasza:
#11: Én voltam a #1-es és a #10-es hozzászóló. Pótoltam a hiányosságot. すみません
14/25 anonim válasza:
jó táp ez de egy rm500x sokkkkkkal jobb
15/25 anonim válasza:
A lényeg hogy egy minőségi márkás tápról beszélünk és mivel mondtad hogy tuning nem lesz ezért felesleges árkategória (kivéve ha nem számít az ár). Ebbe a gépbe xfx ts 430/450w be quiet system power 500w, corsair vengeance 400/500w
16/25 A kérdező kommentje:
Tápegységben az ár nálam nem számít. Jót szeretnék venni, de jó áron is. 5 évig kibírja az nekem töklétes.
2016. szept. 4. 21:51
18/25 anonim válasza:
Amiket írtam szintén minőségi és jó tápok csak a géphez méretezve.
20/25 anonim válasza:
A Corsair RMX felesleges ez alá,az OC rendszerek.A Straight Power multimédiára való táp,elég csendes.A Vengeance ehhez bőven jó,ez már leadja a ráírt feszt,jobb mint a TS és az S12II.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!