Laptop vásárlás előtti bizonytalanság. Milyet vásároljak?
Az igazat megvallva, 2010 környékén lemaradtam a technológia fejlődésének nyomonkövetésével, nagyjából rendszerezni tudom a dolgokat, de foghíjas a tudásom.
Körülbelül 150.000ft-ot szánnék új készülékre.
Nagyrészt irodai felhasználásra van szükségem, de az csak nagyszerű lenne, ha ebben az árértékben találnék játékra megfelelőt is.
Acer, Asus?
Ilyen árkategóriában nem valószínű hogy találsz olyat amiben van videokártya.
Processzorból szerintem egy i3-as, 5. generációs vagy újabb.
Nem fogsz találni játékra (értsd friss AAA játékokra) megfelelő normális minőségű gépet újonnan.
Egy Skylake alapú processzorok IGP kifejezetten jól használható jártékra, de 150-és diszkrét GPU-s gépet nem érdemes venni.
Ez pl ár-értéban kiválló modell
i3-6100U -s verzió, ha megplusszolod 4GB rammal, elvisz még egy pár dolgot. A mostani laptopom egy három éves darab i3 3110 -el és radeon 8750m -el, de a fallout 4 még elfutott rajta boldogan egy kis textrúraoptimalizáció után. Ha 1+ éves játékokkal beéred, ez a legközelebbi ahova juthatsz egy gamer laptophoz imo. Esetleg beleszaladhatsz egy szerencsés fogásba mint én tettem anno, szóval nézelődj adok-veszek oldalakon azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!