Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A USB elosztón lehett internet...

A USB elosztón lehett internetett elosztani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nem. arra találták fel a routert/switchet
2010. ápr. 21. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy arra vannak a ruterek meg a switch-ek, de az van két gép amin nincsen hálózati csatóló hely és ezért akarom usb-vel bevinni a internetett csak azt elszeretném osztani és ezért kérdeztem
2010. ápr. 21. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam a neten egy programot, amelynek segitségével LAN-t lehetett csinálni 2 gép között USB kábellel. Ez már régen volt, már nem tudom sem a program nevét, sem pedig azt, hogy hol találtam. Ezzel sorban összeköthetsz egy csomó gépet, de a hálózat csak akkor lesz teljes, ha mindegyik gép megy. (Azóta, lehet, hogy csináltak jobb verziót, amellyel többet is össze lehet kötni...)

A kérdésedre a válasz: Igen, lehet.

2010. ápr. 21. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Létezik USB-Ethernet átalakító, ezt USB helyre dugod, és sima RJ45-ös UTP kábelt dughatsz bele (sima hálózati kábelt, magyarul). Szerintem ez a legegyszerűbb, és legolcsóbb, ha be tudod szerezni (tudok segíteni, ha kell). Illetve van (létezik USB) link kábel, amivel pl. adatokat, beállításokat másolhatsz két PC között. De ezt az utóbbit Internetre még nem próbáltam ki.
2010. ápr. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!