Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC vagy Laptop?

Pátkai bálint kérdése:

PC vagy Laptop?

Figyelt kérdés

vennék egy ilyen Pc-t:

-i3-6100

-rx460 4gb

-1TB

-120gb ssd

-8gb ram

-vmilyen monitor, biilentyűzet, stb

ez kb 200e körül van

vagy vennék ugyanennyiért egy laptopot.

csak nem tudom melyik érné meg hosszútávra, mert gondolkozom koleszba de játék is fontos. és nem tudom melyik legyen. most van egy dell latitude e6400-as laptopom de nem a legerősebb bár ha jól tudom fejleszthető, egy intel core 2 quad-al meg 4-ről nyolc giga ramhoz. melyik érné meg jobban?

illetve ha gépet veszek mennyire érné meg a mini pc-k mint a legújabb ilyen háromszög alakú:HP Pavilion Wave

?

2016. szept. 3. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ennyiért vehetsz egy laptopot irodai munkára.. játékra főleg hosszútávon kizárt hogy találsz ilyen lapost..
2016. szept. 3. 18:46
 2/4 szántóvető ***** válasza:
az jó konfig amit leírtál de ssd nélkül olcsóbb.a mini pc csak alapdolgokhoz jó,játékra egyáltalán nem.de mindenekelőtt el kéne dönteni a prioritást:ha koleszban akarsz játszani akkor csak egy új laptop jöhet szóba.
2016. szept. 3. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem van mindkettő. Mindegyik közép/átlag kategória. A notebookom utazásra viszem, a gép meg otthon vár ha épp játszani akarok. Ajánlom hogy te is vegyél kb 130-ért gamer pc-t, maradékból meg egy notebookot vagy laptopot ami kiváló netezésre be a koleszba.

(Ha magad rakod össze a pc-t akkor kihozhatsz ennyiből egy jó gamert)

2016. szept. 3. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
tudtok olyan laptopot ajánlani amiben legalább 8gb ram, 2 de leginkább 4gb-os videókártya és egy i5 vagy i7-es proci van?(skylake) kb egy 200-250e-m lenne rá
2016. szept. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!