A laptopon par nap ota nem mukodik a touchpad. Mit probaljak meg, hogy helyrehozzam?
Figyelt kérdés
Ha egeret hasznalok, az mukodik.2016. szept. 3. 17:34
1/3 anonim válasza:
Szokott lenni letiltó gomb, általában az Fn gombot kell megnyomni azzal a (általában F, pl. F1, F12) gombbal együtt amin kékkel van egy áthúzott touchpad, nekem aceren pl. Fn+F7. Meg olyan is van ahol a touchpad sarkába duplán kell kattintani, laptopfüggő
2/3 anonim válasza:
Igen, valszeg ki van kapcsolva.
Nekem van egy FN lock gomb, amit megnyomva bekapcsolnak az F billentyűk, tehát nem kell együtt nyomni az FN-el.
Nekem az F5 az.
HP laptopoknál van a Touchpadon egy világító pont, amire rá kell nyomni. A képernyőn meg is jelenik, hogy le van-e tiltva vagy nem.
Ha jól emlékszem a biosban is lehet állítani (de ez nem biztos!!!).
3/3 anonim válasza:
vagy a driverjével van a gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!