A Dell Optiplex 780-ban van HDMI bemenet?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 15:56
1/8 anonim válasza:
Nincs. D-Sub kimenet van rajta. Ha SSF méret, egy low profile VGA-t tudsz venni bele, ha Midi akkor bármilyen VGA jó bele, amin van HDMI kimenet.
2/8 A kérdező kommentje:
És hdmi átalakítót lehet rá csatlakoztatni valahogy?
2016. szept. 3. 23:02
3/8 anonim válasza:
Sajnos nem. Akkor lehetne, ha volna rajta DVI csatlakozó, de nincs. A Dsub az analóg kimenet, a DVI, HDMI pedig digitális.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy utolsó kérdés:
Olvastam egy dokumentumban hogy a 780-ban van display port. Neten találtam olyan átalakítót ami a displayt átalakítja hdmi portra. Az lenne a kérdés hogy ha így átalakítom akkor a hdmi tudja a hangot továbbítani?
2016. szept. 4. 16:33
5/8 anonim válasza:
Nem. A Display port csak videó jelet küld, hangot nem. Bár magam ezt a megoldást még nem próbáltam, de a fórumokon azt írják, hogy nem.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megy a zöld! :)
2016. szept. 6. 16:52
7/8 anonim válasza:
De nehogy elmenjen a kedved tőle....Nagyon pöpec kis gépek, nekem a TV alatt, egy kis HDMI-s VGA-val, több mint hét éve megy.
8/8 A kérdező kommentje:
Dehogy is fog elmenni...valahogy megoldom, a végén úgyis én fogok nyerni :))
2016. szept. 6. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!