Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a Dell "budget" laptopok...

Ezek a Dell "budget" laptopok tényleg ennyire gagyik, vagy az enyémmel lehet baj?

Figyelt kérdés
Vettem újonnan egy Dell Inspiron 3531 laptopot irodai munkára, internetezésre és filmnézésre. Windows 7-et telepítettem rá, mivel a Windows 8-al még jóindulattal sem tudtam megbarátkozni. Hiába telepítettem rá minimális mennyiségű programot, kapcsoltam ki az asztali grafikus aero teljesítményt, a gép nagyon lassú. Böngészéskor (mozilla), több tab használata esetén már akadozik. 2.5 giga fölé nem igazán kerül a RAM terhelése, habár a CPU használat az egekbe szökik. 4 GB RAM és egy 2 magos N2830 Intel Celeron processzor (2x 2.41 GHz) van benne. Segítene, ha tennék bele egy 4 magos processzort, vagy ez a laptop tényleg ennyire "low budget"?
2016. aug. 25. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
ssd-t rakj bele
2016. aug. 25. 18:31
 2/3 |Orfeusz| ***** válasza:

Nem a Dellel van a baj, hanem a hardverrel. Ennyiért sajnos ilyet lehet kapni.

Ezekben általában ráforrasztják a processzort az alaplapra (ehhez a modellhez nem néztem meg), tehát nem lehet csereberélni.

Ha teszel bele egy SSD-t, akkor lehet némi javulás sebességben.

2016. aug. 25. 18:38
 3/3 Szirty ***** válasza:
Kicsi ár, kicsi teljesítmény.
2016. aug. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!