Wágner P István kérdése:
új vezeték nélküli egeret vettem és nem csinál semmi a kurzor áll a képernyőn. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 23:39
1/9 anonim válasza:
Driver/lemez van hozzá? Ha van akk telepítsd fel vagy keress a neten drivereket hozzá!!! ([Terméknév] Drivers) Ezt googleba beirod és csak kidob vmit.
2/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom egér nélkül megnyitni a netet a gépemen
2016. szept. 2. 23:49
4/9 A kérdező kommentje:
van benne te kis huncut
2016. szept. 3. 00:18
5/9 anonim válasza:
Ha kell hozzá telepítés, akkor adtak volna hozzá lemezt. Az alap egér funkciókat fel kéne ismernie. Ha nincs semmi és több usb porton is így reagál, akkor vidd vissza, hogy rossz.
6/9 P.O.C. válasza:
Az egér alapfunkcióihoz (pl. hogy tudjad vele mozgatni a kurzort, és működjön legalább 3 gomb meg a görgő) sosem kell driver. Plug'n'Play módon működnie kell.
Csak akkor kell driver, ha extra funkciói vannak, pl. változtatható DPI, makrózható gombok, stb..
Egyébként attól, hogy bent van ennek a vevő egysége. Egy másik egeret is hozzácsatlakoztathatsz, amivel kiderítheted mi a baj. Pl. hogy látja-e a vevőkészüléket az eszközkezelő.
De valószínűbb hogy hardveres a hiba, vissza kell vinni.
7/9 A kérdező kommentje:
próbáltam másik egérrel. Azzal se működik.
2016. szept. 3. 10:04
8/9 P.O.C. válasza:
Ha másik egérrel is ez van, akkor valami az USB portokkal van nem?
9/9 A kérdező kommentje:
de a vezeték nélküli billentyűzet megy.
2016. szept. 3. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!