Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » új vezeték nélküli egeret...

Wágner P István kérdése:

új vezeték nélküli egeret vettem és nem csinál semmi a kurzor áll a képernyőn. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 23:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Driver/lemez van hozzá? Ha van akk telepítsd fel vagy keress a neten drivereket hozzá!!! ([Terméknév] Drivers) Ezt googleba beirod és csak kidob vmit.
2016. szept. 2. 23:45
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom egér nélkül megnyitni a netet a gépemen
2016. szept. 2. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Tegyél bele elemet.
2016. szept. 3. 00:07
 4/9 A kérdező kommentje:
van benne te kis huncut
2016. szept. 3. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha kell hozzá telepítés, akkor adtak volna hozzá lemezt. Az alap egér funkciókat fel kéne ismernie. Ha nincs semmi és több usb porton is így reagál, akkor vidd vissza, hogy rossz.
2016. szept. 3. 00:36
 6/9 P.O.C. ***** válasza:

Az egér alapfunkcióihoz (pl. hogy tudjad vele mozgatni a kurzort, és működjön legalább 3 gomb meg a görgő) sosem kell driver. Plug'n'Play módon működnie kell.

Csak akkor kell driver, ha extra funkciói vannak, pl. változtatható DPI, makrózható gombok, stb..

Egyébként attól, hogy bent van ennek a vevő egysége. Egy másik egeret is hozzácsatlakoztathatsz, amivel kiderítheted mi a baj. Pl. hogy látja-e a vevőkészüléket az eszközkezelő.

De valószínűbb hogy hardveres a hiba, vissza kell vinni.

2016. szept. 3. 02:53
 7/9 A kérdező kommentje:
próbáltam másik egérrel. Azzal se működik.
2016. szept. 3. 10:04
 8/9 P.O.C. ***** válasza:
Ha másik egérrel is ez van, akkor valami az USB portokkal van nem?
2016. szept. 3. 13:45
 9/9 A kérdező kommentje:
de a vezeték nélküli billentyűzet megy.
2016. szept. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!