Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vezeték nélküli egereknél nem...

Vezeték nélküli egereknél nem akadozik a kurzor?

Figyelt kérdés

Laptophoz szeretnék egeret venni, hogy zökkenő mentesebb legyen rajta játszani.

Számítógépnél mindig ragaszkodtam a vezetékes egérhez, mert úgy gondolom ott mindig van jel. De nem szeretném, hogy a laptopomon egy vezetéken egér lógjon, így vezeték nélkülit tervezek venni.

Aki használt már vezeték nélküli egeret tőle kérdezném, hogy nem akadozik a kurzor? Zökkenőmentes minden, nincs rá panasz? És most nem arra gondolok hogy lemerül az elem.

2015. aug. 29. 21:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és ajánlhattok márkát, típust is kinek mi jött be, vagy éppenséggel nem jött be.
2015. aug. 29. 22:00
 2/7 ThodEE GoD ***** válasza:

Nekem nincs gondom vele , folyamatos az egérmozgás.

Hátránya a nagyobb súly ami játék közben engem zavar és a lemerülő elem baromi idegesítő pfuuu, LANparty közepén természetesen hajnali 1kor... :)

2015. aug. 29. 22:01
 3/7 anonim válasza:
Nekem se akadozik a kurzor és az aksi is sokat bír nálam :)
2015. aug. 29. 22:12
 4/7 Trevor. ***** válasza:
Nem lesz akadás. Viszont én csakis vezetékest vennék.
2015. aug. 29. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Interferencia miatt alakulhat ki akadozás (próbáld arrébb pakolni a gépházat, vagy más elektronikai eszközöket, az egér legyen lehető legközelebb a porthoz). Ha játékra akarod használni, akkor nem ajánlom, például emiatt, illetve van egy kis lag, amit sokan nem szeretnek.
2015. aug. 29. 22:28
 6/7 pinkpancser ***** válasza:
Akadás csak akkor lesz ha túl nagy a távolság vagy gyenge az elem/aksi. Nekem a4tech g9 730fx van és semmi bajom nem volt vele az elmúlt 3 évben.
2015. aug. 29. 22:54
 7/7 Szirty ***** válasza:

Céges gépen bluetooth-os egeret használok, mert nem foglal el egy USB portot, mint a "standard" rádiós.

Ez Genius egér. Két AA akku van benne, napi 4-8 órás használattal elmegy két töltés között 2 hónapig is.

Egér mozgása nem akadozik, de néha előfordul, hogy megszakad a kapcsolat néhány másodpercre. Egy gombnyomásra újra létrejön és megy tovább. Kicsit zavaró, de ritkán csinálja.

2015. aug. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!