Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ati radeon, Nvidia vagy intel...

Ati radeon, Nvidia vagy intel videókártya a jobb?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 17:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

nvidia, a jó játékok mind nvidia-sak

ati-ban csalódtam

2011. ápr. 7. 21:23
 22/28 anonim válasza:
intelbe is lehet jókat kifogni. linuxra meg kisebb játékokra pld wolfeinstein vagy dnf arra tökéletes ati-amd elbujhat fateromnak kékhalálozik pedig sose volt szétszedve az a gép... driver meg az eredeti volt hozzá feltéve, nvidia meg ezekszerint tényleg jó. játékra intel meg zenestudióra is (hangkártya meg nem ez a téma) amd procikat nem probáltam de nem is akarom.
2011. júl. 3. 16:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Intel kártyából nem lehet "jót kifogni". Az csak integrálva létezik pl veszel egy alaplapot és van benne egy integrált intel gma x3100. Játékra egyik integrált kártya sem jó de legfőképp az intel nem. Az meg egy nagy baromság itt isteníteni az nvidiát. Gyakorlatilag teljesen tökre mind1 mit veszel mert mindkettőben találsz az igényeidnek megfelelőt. És játékra is minkettő tökéletesen alkalmas. Most komolyan nem mindegy h. hd 4830 vagy 9800gt van a gépedben?? Most mondtam két középkategóriás kártyát. Fogjátok már fel h. egyik sem jobb a másiknál. Persze lehet h. én az nvidiát szeretem te meg az amd-t de ettől még nem lesz jobb vagy rosszabb.
2011. júl. 5. 02:08
 24/28 anonim válasza:
ezzel most olyan baromságot mondtál hogy mellettem ülö haverom szétröhögte az agyát. elolvastad te egyáltalán mit irtam az elözö oldalon?
2011. júl. 9. 17:35
 25/28 anonim válasza:

intel képes egy szintre és csum hd stb... de az hogy az ati az szar az szar.gforce még nem volt nekem de ha asztalit teszek össze kizárásos alapon az fog belekerülni.

de azzal hiába vitáznak az urak hogy hát intel gma950 en nem fut pld a wolfeistein még mielöt valaki megszólal nem a 3d

2011. júl. 11. 08:49
 26/28 anonim válasza:
elözö vagyok azaz hogy tökéletesen fut rajta max felbontással hogy érthetö legyen.
2011. júl. 11. 08:50
 27/28 anonim ***** válasza:
régi játékok oké meg néhány új kis részletességgel 640x480 ban a haverod meg akkor nyugodtan örüljön az integrált kártyájának az én mondanivalom annyi volt h. gyakorlatilag bármilyen középkategóriás vga jó játékra kivéve az integrált kártyák nemtoom hogy lehet azon élvezhetően gta 4-ezni vagy just cause 2-zni de persze én vagyok a hülye
2011. júl. 13. 16:39
 28/28 anonim ***** válasza:

a kérdés irójának üzenem hogy vmit nagyon elbaszhatott, ha csalódott az atiban,

BOLDOGOK AZ EGYÜGYŰEK

2011. aug. 8. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!